:

Vad kostar ett liveband?

Innehållsförteckning:

 1. Vad kostar ett liveband?
 2. Hur mycket kostar en trubadur?
 3. Hur mycket kostar det att hyra en artist?
 4. Måste man ha dj på bröllop?
 5. Vad kostar sång på bröllop?
 6. Hur bokar man en artist?
 7. Hur mycket tjänar en trubadur?
 8. Vad kostar det att hyra haaks?
 9. Hur mycket kostar det att hyra Markoolio?
 10. Hur hyr man en artist?
 11. Vad kostar en DJ till bröllop?
 12. Vad kostar musik till bröllop?
 13. Vad kostar en solist till bröllop?
 14. Vad kostar sång på begravning?
 15. Vad kostar det att boka Markoolio?

Vad kostar ett liveband?

Priset på ett liveband varierar mellan ca 15.000kr-30.000kr beroende på vilken sorts tillställning det gäller, bandets popularitet, antal musiker i bandet, resväg, speltid.

Hur mycket kostar en trubadur?

De flesta professionella trubadurer kostar (vid fakturering) mellan 5.000-15.000 kr (inkl. moms) beroende på antal medlemmar, och om utrustning (ljud & ljus) finns på plats eller ej, m.m. Faktorer som påverkar priset: - Antal Musiker.

Hur mycket kostar det att hyra en artist?

Riktigt välkända och brett populära artister brukar kosta från en eller flera hundra tusen kronor. De allra största och mest internationellt erkända svenska artister kostar inte sällan runt en miljon eller mer. Priserna på kända svenska artister är dock dagsfärska beroende på hur ”het” artisten är för stunden.

Måste man ha dj på bröllop?

Nu för tiden är det inte lika vanligt att man anlitar en DJ för ett bröllop när det blivit allt populärare att nyttja de musikstreamingtjänster som finns. Att ha en DJ som spelar kan dock vara en rolig happening där en bra DJ kan leverera både känsla och variation till den musik som spelas.

Vad kostar sång på bröllop?

För en solist bör priset för en yrkesverksam musiker ligga på från ca 5-6 000 SEK och för en duo från ca 9-10 000 SEK. Om den/de som sjunger behöver ackompanjemang tillkommer kostnad för detta.

Hur bokar man en artist?

Boka artist – Artistuppträdanden

 1. Alt 1. Titta vår hemsida där hittar ni några förslag på olika artister vi arbetat med.
 2. Alt 2. Skicka oss ett mejl på vilken artist ni söker så tar vi fram ett pris förslag.
 3. Alt 3. Ring oss så 0 så tar vi fram ett passande förslag tillsammans.

Hur mycket tjänar en trubadur?

Löneskillnader mellan män och kvinnor

ÅrMedellön kvinnorMedellön män
201734 900 kronor35 500 kronor
201837 300 kronor36 900 kronor
201940 000 kronor36 500 kronor
202038 700 kronor37 400 kronor

Vad kostar det att hyra haaks?

a. hålla sig med en hel del utrustning och förbrukningsmaterial. Detta vägs förstås in i priset. De allra flesta professionella coverbanden kostar (vid fakturering) mellan 10.000-30.000 kronor beroende på antal medlemmar, och om ljud- & ljusanläggning finns på plats eller ej.

Hur mycket kostar det att hyra Markoolio?

Markoolio tar drygt 400 000 kronor för en spelning, och det rekordhöga gaget har blivit för mycket för flera konsertarrangörer. De flesta av de konserter som anordnats med Markoolio som enskild artist har gått back.

Hur hyr man en artist?

Boka artist – Artistuppträdanden

 • Alt 1. Titta vår hemsida där hittar ni några förslag på olika artister vi arbetat med.
 • Alt 2. Skicka oss ett mejl på vilken artist ni söker så tar vi fram ett pris förslag.
 • Alt 3. Ring oss så 0 så tar vi fram ett passande förslag tillsammans.

Vad kostar en DJ till bröllop?

En professionell DJ kostar vanligtvis, vid fakturering, någonstans mellan 5.000-20.000 kr (inkl. moms) beroende på en mängd olika faktorer. En del Discjockeys tar 500 kr per speltimme + resekostnad, men då ingår ingen ljudanläggning eller discoljus m.m. Se mer nedan ...

Vad kostar musik till bröllop?

För en solist bör priset för en yrkesverksam musiker ligga på från ca 5-6 000 SEK och för en duo från ca 9-10 000 SEK. Om den/de som sjunger behöver ackompanjemang tillkommer kostnad för detta.

Vad kostar en solist till bröllop?

För en solist bör priset för en yrkesverksam musiker ligga på från ca 5-6 000 SEK och för en duo från ca 9-10 000 SEK. Om den/de som sjunger behöver ackompanjemang tillkommer kostnad för detta.

Vad kostar sång på begravning?

Kostnaden kan variera beroende på uppdrag och omfattning men vanligtvis är det 15 kronor. Ersättning för resa kan också tillkomma vid längre avstånd, så tänk på att prata med solisten om det ifall du själv har kontakten via telefon.

Vad kostar det att boka Markoolio?

Markoolio tar drygt 400 000 kronor för en spelning, och det rekordhöga gaget har blivit för mycket för flera konsertarrangörer. De flesta av de konserter som anordnats med Markoolio som enskild artist har gått back. Detta gäller dock inte de festivaler och paketturnéer där Markollio ingår.