:

Hur mycket el drar en varuautomat?

Innehållsförteckning:

 1. Hur mycket el drar en varuautomat?
 2. Hur mycket kostar en godisautomat?
 3. Vart kan man köpa en varuautomat?
 4. Vad kostar det att hyra en varuautomat?
 5. Hur fungerar en varuautomat?
 6. Hur använder man Selecta?
 7. Vad kostar Selecta kaffemaskin?
 8. Vad är Selecta Sweden?

Hur mycket el drar en varuautomat?

Testet visar att det är stora skillnader i energianvändningen mellan varuautomaterna, från som mest 1 814 kilowattimmar ner till 942 kilowattimmar per år. Den varuautomat som använder mest energi drar nästan dubbelt så mycket som den effektivaste i testet.

Hur mycket kostar en godisautomat?

Du kan bara skriva siffror i antal.

 • G-Snack Standard 8 Utomhus Varuautomat.
 • 930008.
 • Förp.pris: 107.375,00 kr. Förp. 1*1 st.
 • Lagerinfo…
 • Köp »

Vart kan man köpa en varuautomat?

Vill du köpa din varuautomat? Oavsett vad du väljer ser vi till att allt fungerar genom t ex daglig skötsel och tillsyn av våra varuautomater. Självklart erbjuder vi också teknisk- som hygienservice. Varmt välkommen till oss på Torebrings - ditt självklara val när det gäller att hyra, leasa eller köpa varuautomater!

Vad kostar det att hyra en varuautomat?

Vi erbjuder hyra av dryckesautomat för 1500kr/mån med en avtalstid på 36 månader. Räkna med att leveranstiden är ca tre veckor men vi gör allt vi kan för att du ska bli nöjd och få dryckes- eller varuautomaten på plats så fort som möjligt.

Hur fungerar en varuautomat?

En varuautomat är en maskin där man kan köpa varor genom att stoppa in pengar i ett sedelfack eller myntinkast, alternativt betala med kreditkort eller mobiltelefon, varefter maskinen ger ifrån sig den vara som kunden har betalat för.

Hur använder man Selecta?

Betalar man kontaktlöst skall man trycka på "Push To Start" på skärmen, men den lilla knappen som lyser grönt under skärmen, lite till höger, fungerar lika bra (inringade i rött). Därefter väljer man produkt genom att trycka in siffrorna (exempelvis 24 ifall varan har det numret).

Vad kostar Selecta kaffemaskin?

Vad kostar det att hyra kaffemaskin till jobbet. Priset för att hyra en kaffemaskin till ett mellanstort kontor ligger på cirka 700 kronor i månaden, med en hyresperiod på 36 månader.

Vad är Selecta Sweden?

Selecta | Selecta är Europas ledande mat- och dryckesföretag för arbetsplatsen och för publika och semipublika miljöer.