:

Är det gratis att stå på Pendelparkering?

Innehållsförteckning:

 1. Är det gratis att stå på Pendelparkering?
 2. Var kan man parkera på Djurgården?
 3. Vad gäller för Pendelparkering?
 4. Vad är en pendlarparkering?
 5. Var ska man parkera nära Skansen?
 6. Hur betalar man med Easy Park?

Är det gratis att stå på Pendelparkering?

Pendelparkeringen är gratis, jämfört med p-plats för cirka tusen kronor i City. - Bilisterna är den största gruppen där vi kan hämta nya resenärer. Många behöver bilen för att lämna barn på väg till jobbet och kanske handla på vägen hem, men kan tänka sig att åka en del av resan kollektivt.

Var kan man parkera på Djurgården?

Djurgården finns det möjlighet till parkering vid följande platser, men tänk på att antalet platser är begränsat:

 • Kaknästornet, Mörka kroken 28.
 • Nordiska museet, Djurgårdsvägen 6–16.
 • Källhagen, Djurgårdsbrunnsvägen 10.
 • Djurgårdsbrunns Wärdshus, Djurgårdsbrunns-vägen 65 Norra varvsporten,
 • Galärvarvsvägen.

Vad gäller för Pendelparkering?

På en pendelparkering parkerar du din bil och byter till tåg, buss eller spårvagn. Härifrån kan du också samåka. En pendelparkering är en bra samlingspunkt för samåkning. Med bara två personer i bilen halverar du antal bilar i kön in till stan.

Vad är en pendlarparkering?

Pendelparkering eller infartsparkering kallas en parkeringsplats avsedd för pendlare. Här strålar man samman från olika håll, ställer sina egna fordon och fortsätter gemensamt, med kollektivtrafik eller genom samåkning, mot bestämmelseorten.

Var ska man parkera nära Skansen?

Finns det parkeringsplatser? Tyvärr har vi inga parkeringsplatser vid Skansen. De närmaste finns vid Vasamuseet, Bellmansro (nära Rosendal), på Strandvägen eller på Narvavägen. För bussar finns parkeringsplatser vid Junibacken vid Galärvarvet.

Hur betalar man med Easy Park?

Med Easypark betalar du bara för den tiden du verkligen använder. Använd betalmetoden som passar dig - debit-/kreditkort, PayPal, Apple Pay, Swish. Du kan även registrera ett företagskonto för att separera dina privata parkeringar från parkeringarna du gör i tjänsten.