:

Vad kostar ett pass till en hund?

Innehållsförteckning:

 1. Vad kostar ett pass till en hund?
 2. Vilka flygbolag tar hund i kabinen?
 3. Vad gäller för resa till Danmark med hund?
 4. Vilka flygbolag tar djur?
 5. Hur länge håller ett hundpass?
 6. Vad kostar rabiesvaccination människa?
 7. Hur stor hund får man flyga med?
 8. Hur flyger man långt med hund?
 9. Måste hunden ha pass för att åka till Danmark?
 10. Är Köpenhamn Hundvänligt?
 11. Vad kostar det att ta med katt på flyget?
 12. Får man ta med katt på flyget?
 13. När behöver hunden pass?
 14. Måste man ha Hundpass till Norge?
 15. Vad kostar en rabiesvaccination?

Vad kostar ett pass till en hund?

Priset på passet varierar efter veterinärens normala besöksavgift, samt eventuell vård som måste ges innan passet utfärdas. Den sammanlagda kostnaden brukar ligga kring 1.500 - 2.000 kronor.

Vilka flygbolag tar hund i kabinen?

Innan du köper flygbiljett, läs om vilka regler som gäller på respektive flygbolags hemsida. Detta är ett urval av flygbolag som tillåter dig att flyga med hund antingen i kabinen, i lastutrymmet eller båda. Norwegian, SAS, KLM, Air France, Lufthansa, Finnair och American Airlines.

Vad gäller för resa till Danmark med hund?

Djuret ska vara identitetsmärkt med mikrochip. Djur som har märkts med en lättläslig tatuering före den kan dock få ett pass utfärdat. Djuret har EU:s husdjurspass, utfärdat av en auktoriserad veterinär. Djuret har en giltig rabiesvaccination.

Vilka flygbolag tar djur?

Flyga med hund? Så mycket kostar det att ta med husdjur på flyget

 1. Air France. Husdjur i kabinen: Katten/hunden får väga max 8 kg (inkl. ...
 2. British Airways. Husdjur i kabinen: Servicehundar får följa i kabinen. ...
 3. Easyjet. ...
 4. Finnair. ...
 5. KLM. ...
 6. Lufthansa. ...
 7. Norwegian. ...
 8. Ryanair.

Hur länge håller ett hundpass?

Du kan få ett EU-pass för sällskapsdjur för din hund, katt eller iller från vilken förordnad veterinär som helst (som myndigheterna gett tillstånd att utfärda sällskapsdjurspass). Passet är giltigt hela livet så länge som rabiesvaccinationen hålls uppdaterad.

Vad kostar rabiesvaccination människa?

Prislista vaccinationer

Vaccin motPreparatnamnPris per injektion
RabiesRabipur®670 kr
StelkrampLicenspreparat*200 kr
SäsongsinfluensaVaxigripTetra®230 kr
TuberkulosBCG-vaccin®460 kr

Hur stor hund får man flyga med?

Maximal storlek: beror på vilken flygplanstyp du reser med. Maxvikten får inte överstiga 150 kg (djur + bur). Högst två vuxna djur i samma storlek på upp till 14 kg vardera kan transporteras i samma bur/låda om de är vana vid att vara tillsammans. Djur som väger mer än 14 kg måste resa i separata burar.

Hur flyger man långt med hund?

Många flygbolag, in- och utrikesflyg, tillåter hundar i kabinen med vissa restriktioner. Det rör sig ofta om hundens vikt, hur många hundar som tillåts och förvaring av hunden under resan. Vissa flygbolag tillåter bara hundar i lastutrymmet oavsett hur liten hunden är. Kolla med flygbolaget vad som gäller.

Måste hunden ha pass för att åka till Danmark?

EU-pass. Hunden måste ha ett EU-pass.

Är Köpenhamn Hundvänligt?

Tips inför er resa med hund (eller katt) till Köpenhamn Ta med vatten- och matskål och leksaker som hunden kan underhålla sig med. Trots att hotellen är hemtrevliga, kan det var en god idé att ta med en korg eller bur som hunden är bekant med, så det känns som hemma och hunden också kan njuta av vistelsen.

Vad kostar det att ta med katt på flyget?

Kostnader för att transportera ditt husdjur i kabinen: 5 SEK (online) 6 SEK (flygplatsen)/djur, per väg. Små katter eller hundar kan resa i kabinen på flygningar inom Schengen och/eller EU .

Får man ta med katt på flyget?

För att få flyga måste katten ha en speciell flygbiljett. De allra flesta flygbolagen tillåter att du tar med katten in i kabinen, men det finns också de som endast tillåter djur i fraktutrymmet. Det finns också restriktioner för hur mycket din katt får väga och vilka mått transportburen den sitter i ska ha.

När behöver hunden pass?

Vid besök i andra länder måste din hund ha ett individuellt hundpass (ett EU-pass för sällskapsdjur), där id-nummer, vaccineringar och behandlingar skrivs in. Vänd dig till en veterinär för att få ett pass till din hund.

Måste man ha Hundpass till Norge?

Hundar, katter och illrar måste vara över tre månader vid införsel på grund av ålderskravet vid rabiesvaccinering. Ett undantag är hundar, katter och illrar som vistats lagligt i Sverige. De behöver ingen rabiesvaccinering och kan därmed vara yngre. Alla djur ska vara id-märkta och ha EU-godkänt husdjurspass.

Vad kostar en rabiesvaccination?

Vaccination

DHP Hund (valpsjuka/hepatit/parvo)580:-
Herpes Hund850;-
Tricat Katt (kattpest/kattsnuva)475:-
Ducat Katt (kattsnuva)475:-
Rabies690:-