:

Hur mycket tjänar en personlig tränare i månaden?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket tjänar en personlig tränare i månaden?
  2. Hur många PT-timmar?
  3. Hur mycket tjänar man på ett gym?
  4. Vad är en bra PT?
  5. Hur ofta ska man träna med PT?
  6. Har inte råd med PT?

Hur mycket tjänar en personlig tränare i månaden?

Arbetar du 8 timmar om dagen (8 kunder varje dag måndag – fredag, och ledig under helgen) kan du tjäna mellan 500-600.000 kr per år, eller ca. 42.000 – 50.000 kr i månaden. Ökar du med en eller två kunder per dag eller jobbar någon dag i helgen, kan du snabbt tjäna ännu mer.

Hur många PT-timmar?

Det råder inga tvivel om att en personlig tränare kan hjälpa dig att få effektiv träning. Dock är det ändå du som behöver göra jobbet! Veckan har 168 timmar – om du tränar effektiva pass med din PT två av dem har ändå det du gör de övriga 166 timmarna en stor inverkan på dina resultat.

Hur mycket tjänar man på ett gym?

31 000 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Vad är en bra PT?

Som PT måste du vara duktig på att lyssna till och bygga förtroende hos dem som tränar på gymmet. Nyckeln är att lära sig att ge professionella rekommendationer och berätta hur du kan hjälpa en person att nå sitt slutmål, istället för att prata om extrapriser på PT-paket, förklarar han.

Hur ofta ska man träna med PT?

Vi rekommenderar att spendera minst fem träningstillfällen med en PT, helst upp till 20 tillfällen så att man verkligen hittar sina rutiner och når de mål man har satt upp. Man kan träna hur ofta eller hur sällan man vill, men en gång i veckan brukar vara vanligt.

Har inte råd med PT?

Gå eller cykla istället för att ta bilen eller åka med kollektivtrafiken. På detta sparar du in både bensin och kostnad för månadskortet och får dessutom in mer vardagsmotion i livet. Med ett insparat månadskort minskar din månadskostnad med cirka 850 kr* och låter du bilen stå blir det ännu mer.