:

Hur mycket kostar en biljett till Hawaii?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket kostar en biljett till Hawaii?
  2. Är det dyrt att åka till Hawaii?
  3. Hur lång tid tar det att flyga till Ayia Napa?
  4. Vad behöver man för att resa till Hawaii?
  5. Kan man flytta till Hawaii?
  6. Hur lång är flygtiden till Cypern?
  7. Vilken flygplats är närmast Ayia Napa?

Hur mycket kostar en biljett till Hawaii?

Hur mycket kostar flyg till Hawaii? I genomsnitt kostar ett flyg till Hawaii 17 053 kr per biljett. Vi har dock haft användare som hittat flyg till Hawaii för så lite som 6 596 kr. Om du inte lyckas hitta en flygbiljett för 6 596 kr, men en för 16 728 kr eller mindre kan detta fortfarande ses som ett bra erbjudande.

Är det dyrt att åka till Hawaii?

Snittpriserna i Hawaii är högre än i Sverige. Om du gör din shopping i Hawaii du måste betala 1.49 gånger mer för det än i Sverige.

Hur lång tid tar det att flyga till Ayia Napa?

Från Paphos till Ayia Napa är ca: 200 km. Resan tar ca: 2 timmar med transfer. Larnaca Airport är en internationell flygplats som är belägen 4 km sydväst om staden Larnaca. Larnaca Airport är Cyperns största och mest trafikerade plats på ön.

Vad behöver man för att resa till Hawaii?

Bästa tiden: Hawaii har bra väder året om, men vill du surfa i stora vågor ska du åka under vintern. På sommaren är havet lugnare, men du måste räkna med att solskenet någon gång under semestern bryts av med en kort regnskur. Restid: Närmare sex timmar från Los Angeles eller San Francisco. Visum: Obligatoriskt.

Kan man flytta till Hawaii?

Om du vill ha bra levnadsstandard till ett lågt pris så får du flytta någon annanstans. Men vill du njuta av livet i Hawaii i enkla små bostäder så är det inga problem. Man betalar för paradiset…. vi kallar det ”paradise tax”.

Hur lång är flygtiden till Cypern?

Längst bort i Medelhavet, från Sverige, ligger Cypern och hit tar flygresan strax över fyra timmar.

Vilken flygplats är närmast Ayia Napa?

Flygplatsen som ligger närmast Ayia Napa är Larnaca International Airport. Den andra flygplatsen som finns på Cypern och slussar turister till Ayia Napa är Paphos International Airport. Från Larnaca till Ayia Napa är det ca: 50 km.