:

Får man ha glasögon på passfoto?

Innehållsförteckning:

  1. Får man ha glasögon på passfoto?
  2. Vad är digitalt passfoto?
  3. Får man sminka sig när man ska ta pass?
  4. Får man le på sitt pass?
  5. Kan man byta bild på körkortet?

Får man ha glasögon på passfoto?

Ja, du kan bära glasögon på passfotot. Det är dock viktigt att glasögonen inte reflekterar ljus som täcker ansiktet.

Vad är digitalt passfoto?

Du kan ladda upp så många bilder du vill och betala först när du är helt nöjd. Tack vare de detaljerade och tydliga instruktionerna kommer Passport-Photo. Online att ge dig en smidig promenad genom processen för att få ditt digitala passfoto – med den extra bekvämligheten att du sparar tid och pengar.

Får man sminka sig när man ska ta pass?

Kan jag ha smink på ett passfoto? Om du fortfarande är osäker på om du får bära smink innan du tar ett passfoto är vi här för att ge dig det konkreta svaret: Ja, du kan bära smink på ett passfoto om du vill och det strider inte mot de officiella kraven för ett passfoto.

Får man le på sitt pass?

När du får ett nytt pass och ser fotot är reaktionen, oftast, "hur i hela friden ser jag ut?!". Till skillnad från en selfie så får man ju inte le eller strike en pose. Ofta blir man tillsagd att vara helt stel i ansiktet. Inte le.

Kan man byta bild på körkortet?

Du måste ta ett nytt foto. Du kan välja att fotografera dig på något av Trafikverkets förarprovskontor eller skicka in ett fotografi som du fäster på grundhandlingen. Läs mer om fotot på körkortet. Du behöver betala avgiften på 280 kronor för att tillverka körkortet.