:

Hur mycket kostar en flygbiljett till Bora Bora?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket kostar en flygbiljett till Bora Bora?
  2. Hur stort är Bora Bora?
  3. Vad kostar en vecka på Bora Bora?
  4. Är det dyrt i Bora Bora?
  5. När ska man inte åka till Maldiverna?
  6. Hur mycket kostar en resa till Tahiti?
  7. Hur kommer man till Tahiti?

Hur mycket kostar en flygbiljett till Bora Bora?

Från Stockholm flyger man enklast till Bora Bora (BOB). Flygbolag som har bra erbjudanden på denna linje är Norwegian Air International Ltd, Lot Polish Airlines, Norwegian, Air France, SAS. Typiska biljettpriser börjar på 21368 SEK. Flyg mellan Stockholm och Bora Bora tar ungefär 33h, 20 min.

Hur stort är Bora Bora?

30,55 km²Bora-Bora / Yta

Vad kostar en vecka på Bora Bora?

Billiga flyg till Bora Bora från 20 754 kr | Flygresor.se.

Är det dyrt i Bora Bora?

Snittpriserna i Franska Polynesien är högre än i Sverige. Om du gör din shopping i Franska Polynesien du måste betala 1.30 gånger mer för det än i Sverige. Levnadskostnader i Bora Bora är: 1.20 gånger högre än i Stockholm.

När ska man inte åka till Maldiverna?

Detta ostadigt väder är mest vanligt från april till oktober och det är därför det anses vara en regnperiod, eftersom oväntat regn är möjligt. Men det finns också stora chanser för mycket sol, så är du inte så känslig för en regnskur nu och då, så kan det vara värt att ta risken och åka utanför högsäsongen.

Hur mycket kostar en resa till Tahiti?

3000 kr för ett dubbelrum med frukost. Måltider på resorter och bättre hotell är av bra standard men de kostar en hel del. Räkna med 150-250 kr för en frukost, lunch 300-500 kr och middag 300 och uppåt på 4-5* hotell.

Hur kommer man till Tahiti?

Det enklaste sättet att komma till Tahiti är att flyga. Den internationella flygplatsen ligger på ön Tahiti i ögruppen Sällskapsöarna. Flygplatsen heter Taáha och ligger ca 7 km utanför huvudstaden Papeete och det tar ca 10 minuter med taxi. När du väljer att resa så har du flera alternativ att välja mellan.