:

Vad kostar en gammal Porsche?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar en gammal Porsche?
  2. Vad betyder Carrera Porsche?
  3. Hur många hästkrafter har Porsche?
  4. Vad kostar en Poche?
  5. Vilken Porsche ska man köpa?

Vad kostar en gammal Porsche?

Det finns ca 35 begagnade Porsche 911 till salu på Bilweb med pris från 799 000 kr till kr.

Vad betyder Carrera Porsche?

Annons: När Ferdinand har namnsdag passar det bra att också fira Carrera som helt enkelt betyder tävling på spanska. Namnet är varumärkesskyddat av Porsche och tillkom för att fira märkets framgångar i den mexianska tävlingen Carrera Panamericana 1954.

Hur många hästkrafter har Porsche?

Motorn är liksom tidigare en 3,8-liters boxermotor, men tack vare större kompressorer och nya turbo levererar den nu 540 hästkrafter i stället för tidigare 520. Den vassare versionen Turbo S levererar även den 20 extra hästkrafter vilket betyder att effektsiffran nu är 580 hästkrafter.

Vad kostar en Poche?

Majoriteten av fordonen har bensin som bränsle, men det finns även ett litet antal elhybrid. Genomsnittsbilen från Porsche är tillverkad 2015, har gått 6 592 mil och kostar 439 366 kr. Denna bil går att köpa online!

Vilken Porsche ska man köpa?

En Panamera. Annars en 996/997 turbo cab. 997 turbo = 4x4, så om du ska åka vinter är inte bakhjuls porscharna så optimala kanske.. Men carrera 4s finns ju också men då är ju turbon en roligare bil men annars som sagt en Panamera om man vill ha en "familje" bil..