:

Kan man tanka med kontanter på Circle K?

Innehållsförteckning:

 1. Kan man tanka med kontanter på Circle K?
 2. Hur nära en bensinmack får man röka?
 3. Hur fylls bensinmackar på?
 4. Kan man ta ut pengar på en mack?
 5. Kan man betala kontant på bensinstationer?
 6. Kan man tanka utan pengar på kortet?
 7. Får man röka utanför affären?
 8. Får man röka Ecigg inne?
 9. Hur vet man om man har tankat fullt?
 10. När kom Sedelautomaten?
 11. Var kan man tanka med kontanter?
 12. Hur länge reserveras belopp tanka?
 13. Var kan man tanka med sedlar?
 14. Hur betalar man när man tankar?
 15. Måste man ha 1500kr för att tanka?

Kan man tanka med kontanter på Circle K?

Det innebär att alla kunder måste betala sitt drivmedel innan de tankar. För den som tankar med kort utan kod eller med kontanter har vi arbetat fram en smidig lösning där kundvarvet börjar inne i butiken och avslutas med att man går ut och tankar sitt drivmedel vid pumpen.

Hur nära en bensinmack får man röka?

Runt öppen hantering av brandfarlig vätska gäller ett förbudsområde med 12 meters radie. Vid nyetablering ska en utredning om risker göras. En bensinstation som är utförd enligt de exempel som ges i denna handbok anses uppfylla kraven i de delar av riskutredningen som handboken omfattar.

Hur fylls bensinmackar på?

Påfyllningsrören är ofta placerade lite avsides på mackområdet, på en plats där stora tankbilar med släp kan köra fram till dem. Vid påfyllningen ansluts två slangar från tankbilen, en som bensinen rinner ner genom och en som tar emot de bensinångor som kommer upp ur tankarna när de fylls på.

Kan man ta ut pengar på en mack?

Med St1 Mastercard kan du ta ut kontanter i alla kontantuttagsautomater i Sverige och utlandet som är försedda med en Mastercard-symbol. I butikskassa är det tyvärr inte i nuläget möjligt.

Kan man betala kontant på bensinstationer?

På alla våra stationer kan du betala med INGO-kort, Circle K kort och bankkort. På drygt hälften av våra stationer kan du även betala med kontanter.

Kan man tanka utan pengar på kortet?

Svar: Du kan tanka även om du har mindre pengar än 1500 kronor på ditt konto, då reserveras istället det tillgängliga beloppet som finns på kontot. Så fort tankningen är avslutad ska kortutgivande bank ta bort reservationen och du debiteras för det belopp som du har tankat för.

Får man röka utanför affären?

Befinner du dig på resa med kollektivtrafik får du inte röka. I lokaler för hälso- och sjukvård . Vid entréer där allmänheten har tillträde. Du får inte röka utanför en affär.

Får man röka Ecigg inne?

KAN MAN ANVÄNDA E-CIGG INOMHUS? Du kan använda din e-cigg i hemmet, i bilen eller var du vill. Det märks ingenting i luften, och sätter sig inte i kläderna, i håret eller på fingrarna.

Hur vet man om man har tankat fullt?

Sätt in pumpen så långt det går. Tryck på handtaget, och bilen tankas. När tanken är full slutar det automatiskt att pumpa så det kan inte bli överfullt i tanken. Har du inget kort och väljer att betala i en kassa, går du sedan in i butiken och betalar för din bensin.

När kom Sedelautomaten?

Den 1 januari 1976 fanns det i Sverige 1537 försäljningsställen med sedelautomater, därav 186 med enbart sedelautomater.

Var kan man tanka med kontanter?

På alla våra stationer kan du betala med INGO-kort, Circle K kort och bankkort. På drygt hälften av våra stationer kan du även betala med kontanter.

Hur länge reserveras belopp tanka?

I normalfallet reserveras 1500 kr för att man inte vet hur mycket du planerar att tanka för. Det reserverade beloppet ska tas bort efter ett par minuter. Om inte det görs ber vi dig att kontakta din bank för att få hjälp att ta bort den.

Var kan man tanka med sedlar?

I ABC:s sedel- och kortautomater kan du tanka snabbt vilken tid på dygnet som helst....ABC:s sedel- och kortautomater

 • Kör till tankautomaten.
 • Stäng av motorn.
 • Du kan betala med kontanter samt de vanligaste bank- och kreditkorten.

Hur betalar man när man tankar?

Regelverket kallas AFD – Automatic Fuel Dispenser. Det innebär att när kunden betalar med kort vid pumpen och tankar skickas en förfrågan till kortutgivande bank om att reservera upp till 1.500 kronor. Har kunden mindre än 1.500 kronor disponibelt reserveras summan man har på kortet istället.

Måste man ha 1500kr för att tanka?

Fråga: Innebär det att jag inte kan tanka om jag har mindre än 1500 kr tillgängligt på mitt konto? Svar: Du kan tanka även om du har mindre pengar än 1500 kronor på ditt konto, då reserveras istället det tillgängliga beloppet som finns på kontot.