:

Vad är premiumkonto?

Innehållsförteckning:

 1. Vad är premiumkonto?
 2. Hur loggar man in på Expressen Premium?
 3. Vad innebär premium kund hos Swedbank?
 4. Vad ingår i Spotify Premium?
 5. Hur är Expressen finansierad?
 6. Kan inte logga in på Expressen Premium?
 7. Vad är Premiumrådgivare?
 8. Vad kostar Premium Swedbank?
 9. Hur delar jag mitt Spotify Premium?
 10. Hur vet Spotify om man bor på samma adress?
 11. Vilken mediekoncern tillhör Expressen?
 12. Vilka äger Expressen och Aftonbladet?
 13. Hur säger man upp premium på Expressen?
 14. Vad är Premiumkund?
 15. Vem är Premiumkund Nordea?

Vad är premiumkonto?

Detta ingår i Rådgivningstjänst Premium Du erbjuds Premiumkonto (ett sparkonto) med ränta som f.n ligger på 0,20%. Förtur när du ringer kundtjänst. Betal- och kreditkort Mastercard Guld.

Hur loggar man in på Expressen Premium?

Du får använda samma inloggning i de telefoner, surfplattor och datorer som ingår i ditt hushåll, men inte sprida dina inloggningsuppgifter. Ett utmärkt sätt att läsa nyheterna i mobilen är att ladda ner appen och logga in i den.

Vad innebär premium kund hos Swedbank?

Som Premiumkund har du tillgång till våra mest kvalificerade rådgivare, med kompetens och befogenheter att ge dig råd i alla typer av placeringsfrågor. Oavsett om det handlar om värdepappersaffärer, krediter, pensioner eller bolån får du professionell, saklig och personlig vägledning.

Vad ingår i Spotify Premium?

Med Spotify Premium kan du ha upp till 10 000 låtar tillgängliga att lyssna på offline på upp till fem olika enheter. Att ladda ner låtar, album eller spellistor på Spotify är också enkelt, vilket är bra. Växla bara reglaget bredvid Ladda ner på albumet du vill ladda ner för att lyssna offline.

Hur är Expressen finansierad?

SVAR DIREKT: Våra digitala utgåvor finansieras i första hand av annonsintäkter. Annonsintäkterna för webben, mobilsajten och webb-tv ökar mycket snabbt för närvarande och vi förväntar oss en fortsatt snabb tillväxt de närmaste åren.

Kan inte logga in på Expressen Premium?

Android kan du trycka på app-ikonen för att få fram en meny där det står ”Avinstallera”. Eller gå in i Inställningar -> Program, välja rätt app och trycka på ”Tvinga stopp” eller ”Avinstallera”. Ladda hem sedan appen på nytt från GooglePlay.

Vad är Premiumrådgivare?

Det här ingår i Rådgivningstjänst Premium Tillsammans tar du och rådgivaren fram en finansiell plan för hur ekonomin ska växa, så att du kan göra verklighet av dina små och stora drömmar. Du träffar din rådgivare via telefon, videosamtal eller på bankkontoret. Du bestämmer vad som passar dig.

Vad kostar Premium Swedbank?

Ordinarie pris för kortet är 495 kr/år. Exklusiva event Du bjuds in till en rad olika spännande events under året, med varierande riktning.

Hur delar jag mitt Spotify Premium?

Det är enkelt att skaffa Premium Family

 1. Registrera dig eller logga in med ditt befintliga konto.
 2. Bjud in familjemedlemmar du bor med till Premium.
 3. Familjemedlemmar godkänner inbjudan hemma, bekräftar sin adress och så är det klart – du är en del av familjen. *

Hur vet Spotify om man bor på samma adress?

För att vara behörig till en Premium Family-prenumeration måste den primära kontoinnehavaren och innehavarna av underordnade konton vara familjemedlemmar som är bosatta på samma adress. B. När du har aktiverat ett underordnat Premium Family-konto (exklusive Spotify Kids-kontot) uppmanas du att bekräfta din hemadress.

Vilken mediekoncern tillhör Expressen?

Expressen tillhör mediekoncernen Bonnier som en del av affärsområdet Bonnier News. Expressen består av tre editioner: Expressen som är rikstäckande, Kvällsposten i Sydsverige och GT i Västsverige.

Vilka äger Expressen och Aftonbladet?

Den köpte den norska mediekoncernen Schibsted 49,9 procent av Aftonbladet, och samma år gick Aftonbladet om Expressen och blev Sveriges största dagstidning. De resterande 50,1 procent av aktierna behöll LO och behöll därmed också kontrollen över tidningens politiska inriktning.

Hur säger man upp premium på Expressen?

På en Android-enhet:

 1. Öppna Google Play-appen .
 2. Tryck på profilikonen uppe till höger.
 3. Tryck på Betalningar och prenumerationer Prenumerationer.

Vad är Premiumkund?

Som Premiumkund får du tillgång till några av våra bästa erbjudanden och tjänster. Baserat på din livssituation lägger du tillsammans med din personliga rådgivare upp en plan för en sund framtida ekonomi.

Vem är Premiumkund Nordea?

Om du har minst 1 miljon kronor i sparande hos oss kan du bli Premiumkund. Utöver det du får som Förmånskund, får du bl. a. en personlig rådgivare med fördjupad kunskap inom sparande och placeringar, samt rabatter på juridisk rådgivning.