:

Hur köper jag raketen på Hemnet?

Innehållsförteckning:

 1. Hur köper jag raketen på Hemnet?
 2. Vad menas med raketen på Hemnet?
 3. Är raketen på Hemnet bra?
 4. Vad är Säljkollen?
 5. Har man rätt att byta mäklare?
 6. Hur betalar man Hemnet?
 7. Vad betyder raketer?
 8. Är det unika besökare på Hemnet?
 9. Hur många budgivare är normalt?
 10. Vad betyder sparat annons på Hemnet?
 11. Vad är en dålig mäklare?
 12. Hur klagar man på en mäklare?
 13. Får mäklaren betala Hemnet?
 14. När tas annonsen bort från Hemnet?
 15. När öppnar Svea Fireworks?

Hur köper jag raketen på Hemnet?

Hur köper jag Raketen?

 1. Gå in på annonsen på Hemnet.se eller via Hemnets App.
 2. Scrolla längst ner, under kartan där det står Säljkollen.
 3. Klicka på "Gå till Säljkollen"
 4. Klicka "Köp Raketen" och välj betalningsalternativ - Klart!

Vad menas med raketen på Hemnet?

Raketen är en produkt du som bostadssäljare kan köpa för att få fler relevanta besök till din annons. Med Raketen syns din annons högst upp på Hemnet under 3 eller 5 dygn.

Är raketen på Hemnet bra?

Raketen fungerar även utmärkt för bostäder som legat ute till försäljning ett tag eftersom produkten ger din bostad en extra chans att sticka ut igen, när intresset svalnat. Som säljare kan du se effekten som Raketen ger dig i Säljkollen.

Vad är Säljkollen?

Säljkollen är en sida med mer detaljerad besöksstatistik, där du som säljare kan se hur många klick din annons får dag för dag och hur den presterar i jämförelse med liknande bostäder. För att komma in på Säljkollen använder du samma mejladress som angetts till mäklaren.

Har man rätt att byta mäklare?

Om din bostad inte säljs eller du är missnöjd med din mäklare kan du byta mäklare när du vill. Det brukar inte kosta något att säga upp avtalet med en mäklare men dubbelkolla alltid i uppdragsavtalet du skrivit med mäklaren. I det avtalet står vad som gäller vid uppsägning.

Hur betalar man Hemnet?

Hur betalar jag för min annons?

 1. Direktbetalning med personnummer och Mobilt BankID,
 2. Betalkort.
 3. E-faktura på 30 dagar.

Vad betyder raketer?

En raket är en farkost som drivs av en raketmotor. För att minska luftmotståndet är raketer som används i atmosfären spolformade med spetsig nos, men i rymden behövs inte denna begränsning. Raketer är oftast flygande, men kan avfyras från ubåtar i undervattensläge, och det finns även raketdrivna torpeder.

Är det unika besökare på Hemnet?

Trafiken på Sveriges mest besökta bostadsmarknad ökar stadigt, nu över 1.000.000 unika besökare per vecka! Hemnet.se behåller sin position som Sveriges mest besökta bostadssajt.

Hur många budgivare är normalt?

I den genomsnittliga budgivningen, utslaget på hela landet, läggs det strax under 9 bud på lägenheter, och strax över 9 för villor. Snittet för villor är att 2,7 budgivare deltar i budgivningen. För lägenheter är soffan 2,6 budgivare.

Vad betyder sparat annons på Hemnet?

Testa Raketen inför din visning Din Raketen-annons visas vid sökningar då din vanliga annons skulle visats i sökresultatet. Raketen finns att köpa för 3 och 5 dagar. Den är perfekt att köpa och aktivera ett några dagar innan din visning, för att öka intresset för din bostad.

Vad är en dålig mäklare?

Vissa köpare tror att mäklare endast agerar utifrån säljarens intressen och är beredda att göra vad som helst för att trissa upp priset på en fastighet. Detta är inte heller sant utan mäklare har enligt fastighetsmäklarlagen skyldighet att upprätthålla så kallad ”god fastighetsmäklarsed” vilket bl.

Hur klagar man på en mäklare?

Om du tycker att en mäklare har utfört sitt uppdrag på ett felaktigt sätt kan du anmäla det till Fastighetsmäklarinspektionen, FMI. En anmälan har stor betydelse för myndighetens tillsyn över mäklarna. FMI kan ge till exempel ge mäklaren en varning eller, om det gäller allvarliga fel, avregistrera mäklaren.

Får mäklaren betala Hemnet?

Alla mäklarbyråer betalar en abonnemangsavgift till Hemnet.se för att annonsera ut sina försäljningar där. När en annons publiceras på Hemnet så ”spindlas” den till andra hemsidor som till exempel Booli.se och många andra liknande webbplatser.

När tas annonsen bort från Hemnet?

Att publicerad annons tas bort från Hemnets Kanaler, enligt avsnitt 4, eller att Objektet i Annonsen inte säljs, innebär inte att din betalningsskyldighet bortfaller. Annonsen ska tas bort från Hemnet när Objektet är sålt, om den inte tas bort av din mäklare innan dess.

När öppnar Svea Fireworks?

Vår försäljningspremiär 2021 är satt till lördagen den 18 december. Butiken öppnar 08.00 och håller öppet till 15.00 både på lördagen och söndagen. Vi säljer fyrverkeri året runt, men mellan 1 januari till mitten av december (17 december år 2021) säljer vi enbart större tårtor (krutvikt över 350 gram).