:

Hur länge räcker 15 GB?

Innehållsförteckning:

 1. Hur länge räcker 15 GB?
 2. Hur mycket räcker 16 GB till?
 3. Vad kostar data?
 4. Hur många GB för att se en film?
 5. Hur mycket GB har jag kvar?
 6. Hur många bilder på 1 GB?
 7. Hur många GB ska man ha på sin iPhone?
 8. Är data och surf samma sak?
 9. Vad händer om man stänger av mobildata?
 10. Hur många GB drar en film på Netflix?
 11. Hur många Mbit behöver jag för att streama film?
 12. Hur länge räcker 30 GB?
 13. Hur kan man se hur mycket surf man har kvar på iPhone?
 14. Hur många bilder är 5 GB?

Hur länge räcker 15 GB?

1 GB surf räcker ungefär till 2 timmars videotittande, att streama musik i 10 timmar eller 16 timmars normalt surfande på webben. 5 GB surf räcker ungefär till 10 timmars videotittande, att streama musik i 50 timmar eller 80 timmars normalt surfande på webben.

Hur mycket räcker 16 GB till?

År 2017 räcker 16 GB till ungefär: 4 långfilmer i HD-kvalitet eller. 10 långfilmer i SD-kvalitet eller. 10 grafikintensiva spel eller.

Vad kostar data?

Så här mycket kostar det att kunna surfa så det står härliga till utan Wi-Fi. Prisuppgifterna tar inte hänsyn till eventuella tillfälliga erbjudanden eller inledande lockpriser. Kontentan är att det i dagsläget kostar mellan ~5kr i månaden att få obegränsad surf i Sverige, månad in och månad ut.

Hur många GB för att se en film?

Data per timme, per enhet: SD: upp till 1 GB. HD: upp till 3 GB. Ultra HD (4K): upp till 7 GB.

Hur mycket GB har jag kvar?

Se din surfmängd med mobilen Har du ett mobilabonnemang kan du sms:a ordet surfmängd till 4466. Du får då ett meddelande tillbaka om hur mycket surf du har kvar.

Hur många bilder på 1 GB?

En jpg-bild från en vanlig kamera (16 megapixel) är omkring 5 MB (megabyte) stor. Du får plats med 200 bilder1 GB. En jpg-bild från en iPhone 5 (8 megapixel) är omkring 2 MB (megabyte) stor. (Du får plats med 500 bilder1 GB.

Hur många GB ska man ha på sin iPhone?

64 GB räcker för de flesta, speciellt om du automatiskt laddar upp mediefiler till en molntjänst som Elgiganten Cloud och regelbundet raderar foton från din telefon. Men om du gillar att ha många bilder och videor på telefonen uppskattar du förmodligen 128 GB eller mer.

Är data och surf samma sak?

Mobildata är surfmängden som ingår i ditt kontantkort eller mobilabonnemang. Du behöver mobildata för att surfa på nätet och använda appar och andra funktioner som kräver internet.

Vad händer om man stänger av mobildata?

Du kan spara batteri på att inte ha telefonen ansluten till mobilt internet samtidigt som du kör på ett trådlöst nätverk. När du använder mobilt internet i din telefon i stället för ett wifi-nätverk dränerar du telefonens batteri snabbare.

Hur många GB drar en film på Netflix?

Data per timme, per enhet: SD: upp till 1 GB. HD: upp till 3 GB. Ultra HD (4K): upp till 7 GB.

Hur många Mbit behöver jag för att streama film?

För att streama film behöver du ha en hastighet på 5–6 Mbit/s (megabit per sekund) och om någon av er samtidigt läser tidningen, skypar eller streamar musik blir det ytterligare 1,5 Mbit/s.

Hur länge räcker 30 GB?

Om du streamar filmer i cirka en timme om dagen gör du av med cirka 30 GB surf i månaden. Youtube. Tittar du på klipp i 720p förbrukar du cirka 1 GB i timmen. Om du tittar på Youtube-klipp en timme om dagen innebär det att du förbrukar cirka 30 GB per månad.

Hur kan man se hur mycket surf man har kvar på iPhone?

Gå till Inställningar > Mobilnät eller Inställningar > Mobildata för att se hur mycket mobildata du har använt. Om du använder en iPad kan du se Inställningar > Mobildata istället. Rulla ned för att visa vilka appar som använder mobildata.

Hur många bilder är 5 GB?

En jpg-bild från en vanlig kamera (16 megapixel) är omkring 5 MB (megabyte) stor. Du får plats med 200 bilder på 1 GB. En jpg-bild från en iPhone 5 (8 megapixel) är omkring 2 MB (megabyte) stor. (Du får plats med 500 bilder på 1 GB.