:

Var kan jag sälja mitt guld?

Innehållsförteckning:

  1. Var kan jag sälja mitt guld?
  2. Var får man mest betalt för guld?
  3. Vem köper vaskat guld?
  4. Vad kan man få för en guldklocka?
  5. Kan man sälja en guldklocka?
  6. Hur seriöst är Guldbrev?

Var kan jag sälja mitt guld?

Sälj guldet med oss på Sefina Pantbank. Vi erbjuder svårslagna priser för ditt guld och inga dolda avgifter. Just nu får du 350 kronor för 18K och 450 kronor för 24K. Fyll i formuläret nedan för gratis värdering av ditt guld.

Var får man mest betalt för guld?

Finguld är återigen de företag som betalar ut mest pengar....Så här har vi jämfört:

FöretagErhållen summa
SMS Guld2 000 kr
Stureguld2 020 kr
Guldbrev755 kr

Vem köper vaskat guld?

Hos Funstuff kan du även köpa grejer till din skattjakt. Vi har allt du behöver för att vaska guld, som t. ex. vaskpannor i blå plast som gör att guldkornen och svartsanden syns extremt bra.

Vad kan man få för en guldklocka?

Guldklockan som statsanställda kan välja som utmärkelse efter 30 års trogen tjänst är mer värd i herr- än i dammodell. Damklockan kostar 3 800 kronor, herrmodellen 5 450 kronor. ”Det finns inget hinder för en kvinna att välja den dyrare”, säger Ulrika Atterfors, stabschef på Arbetsgivarverket.

Kan man sälja en guldklocka?

Ett enkelt och bra sätt att få guldklockan värderad är att skicka in den till oss på guldpost.se, som då kontrollerar karathalt och vikt med väldigt noggranna metoder. Om ni inte har någon användning för er guldklocka, eller behöver pengar till något annat, beställ en guldpåse och skicka in den!

Hur seriöst är Guldbrev?

Via sökning på Internet hittade jag företaget Guldbrev. Jag är mycket nöjd med bemötandet av det här företaget. Snabb, seriös och säker hantering, bra guldpris.