:

Hur länge ska man vänta mellan varje tatuering?

Innehållsförteckning:

  1. Hur länge ska man vänta mellan varje tatuering?
  2. Vad kostar en liten tatuering?
  3. Vad gör det minst ont att tatuera sig?
  4. När kan man fortsätta på en tatuering?
  5. Vem är Sveriges bästa tatuerare?
  6. Kan man sola med en nygjord tatuering?
  7. Kan en tatuering försvinna helt?

Hur länge ska man vänta mellan varje tatuering?

I de flesta fall väntar man 8-10 veckor mellan behandlingarna men beroende på placering och mängd bläck behövs ibland upp till 14 veckor. Med tatueringar som är placerade långt ifrån hjärtat, tänk händer och fötter, blir effekten bättre och riskerna mindre om man väntar minst tolv veckor.

Vad kostar en liten tatuering?

Ett litet namn kostar ca 1000 som start och uppåt beroende på storlek. En liten tatuering kan kosta mer än en större om den lilla innehåller många detaljer och färger kontra en större enkel tatuering. Bäst är att kontakta oss personligen för att få ett pris.

Vad gör det minst ont att tatuera sig?

Det är där emot bra att välja platser på kroppen som har mycket fett och muskler, ställen som är enkla för tatueraren att komma åt och som inte är så känsliga. Exempel på det är axlarna och armarna, skriver Allure. Men också lår, övre armar och överarmen.

När kan man fortsätta på en tatuering?

Om tatueringen inte blir färdig till kl. 16 så fortsätter vi en annan dag. Alternativt kommer vi överens om att fortsätta tills tatueringen är färdig om det inte tar allt för lång tid.

Vem är Sveriges bästa tatuerare?

Daniel Dufo som blivit utsedd till Sveriges bästa tatuerare tre år i rad är i grunden en konstnär. Det är något som återkommer i många av hans tatueringar, som kan se mer ut att höra hemma på en tavla än en tatuering.

Kan man sola med en nygjord tatuering?

om det är en helt ny tatuering rekommenderar vi dig att ha den övertäckt och undvika att få direkt solljus på den. När tatueringen är läkt rekommenderar vi solskydd med solskyddsfaktor 50 + för att tatueringen ska bevaras så fin som möjligt under lång tid.

Kan en tatuering försvinna helt?

Tatueringsfärgen är mycket svårt att få bort. Tänk också på att kläderna inte skall strama över den nygjorda tatueringen och att det skall vara lätt för tatueraren att komma åt. Använd alltid rena plagg mot nygjord tatuering för att undvika infektioner.