:

Vad kostar Scandic?

Innehållsförteckning:

 1. Vad kostar Scandic?
 2. Vad händer om man inte checkar ut från hotell?
 3. Vad kostar hotell?
 4. När ska det vara tyst på ett hotell?
 5. Vad kostar en frukost på Scandic?
 6. När dras pengar Scandic?
 7. När stänger incheckningen?
 8. Måste man visa leg när man checkar in på hotell?
 9. Kan man bo på hotell om man är under 18?
 10. När är det billigast att boka hotell?
 11. Får man ta med sig gäster till hotellrum?
 12. Får man ta emot besök på hotell?
 13. Vad kostar en frukostbuffé?
 14. Kan man bara äta frukost på hotell?
 15. När är incheckning på Scandic?

Vad kostar Scandic?

SOMMARPRISER - RUM FR. 950 KR.

Vad händer om man inte checkar ut från hotell?

Även här gäller att man bör meddela att man skall checka ut senast kl 18.00 kvällen innan man ger sig iväg. Gör man inte detta kan man få betala för ett extra dygn. På samma sätt måste hotellet senast kl 1800 dagen innan utcheckning meddela gästen om denne inte kan få disponera rummet längre.

Vad kostar hotell?

Scandic Hotels: En långtidsvistelse kostar från 10 500 kr/mån. Elite Hotels: En långtidsvistelse kostar från 8 995 kr/mån. Hotell Finn: En långtidsvistelse kostar från 7 995 kr/mån. Asplund Lägenhetshotell: Kostar från 21 000 kr/mån.

När ska det vara tyst på ett hotell?

Mellan kl. 22:00 – 08:00 skall det vara tyst/lugnt på rummet och mellan kl. 00:00 – 08:00 får endast hotellgäster vistas i rummet.

Vad kostar en frukost på Scandic?

Hotellfrukost i Stockholm, Uppsala och Södertälje

HotellPris
Scandic Continental265 kr
Scandic Foresta165 kr
Scandic Gamla Stan195 kr
Scandic Infra City165 kr

När dras pengar Scandic?

Med autogiro dras din faktura automatiskt från ditt bankkonto. Du får ett kontoutdrag från oss varje månad som visar din skuld. Allt du behöver tänka på är att det på dagen före förfallodagen måste finnas pengar till fakturan på ditt bankkonto.

När stänger incheckningen?

Incheckning vid flygresa inrikes Du kan checka in 24 timmar innan avgång och som senast 15 minuter* innan avgång. Checka in gör du som allra smidigast i appen "BRA" där du också får ditt boardingkort direkt i appen i form av en QR-kod som du skannar i gaten.

Måste man visa leg när man checkar in på hotell?

För att bo på hotellet måste det bo minst en person i rummet över 18 år. * Vid incheckning ska du som gäst visa körkort, pass eller giltig legitimation. (detta enl. Polisens föreskrifter PMFS 2015:-1).

Kan man bo på hotell om man är under 18?

För boende som är yngre än 18 år krävs det att förälder, målsman eller annan vuxen ansvarig person över 18 år bor på hotellet samtidigt (behöver ej bo på samma rum). Om du bokar rum åt någon som är under 18 år, hålls du ansvarig för den underårige, oavsett om du själv bor i rummet eller inte.

När är det billigast att boka hotell?

Billigast är det att ta in på hotell på söndagar. Vill du ändå boka en weekend kan de löna sig att hoppa över fredag natt och istället bo på hotell lördag till måndag. Dyrast är det på tisdagar.

Får man ta med sig gäster till hotellrum?

Det är en försäkringsfråga. Om en olycka inträffar (brand, eller annat) och det varit fel antal på rummet så kan hotellet få skit av försäkringsbolaget. Om man tänker ha sällskap på rummet så betalar man för dubbelrum, det är inte svårare än så.

Får man ta emot besök på hotell?

Man brukar oftast ta emot besök. Men låta gästen övernatta gratis? I regel är det inte tillåtet, och hotell brukar ha rätt att ta ut en kostnad för det utgifter som det innebär. Är det dessutom enkelrum så är det lätt att upptäcka om båda har övernattat i samma rum, även om det inte alltid sker.

Vad kostar en frukostbuffé?

Denna stora frukostbuffé är späckad av goda och ekologiska alternativ. Vi har även en omelett-kock som förbereder rykande färska omeletter på beställning. Här kan du spendera långa morgnar med att sippa på fantastiskt kaffe och bläddra igenom en tidning! Pris: 195 kronor.

Kan man bara äta frukost på hotell?

För en bättre frukostupplevelse erbjuder vi bokningsbara frukosttider till hotellets restaurang. Du bokar din sittning vid incheckning. På alla svenska hotell kan du dessutom välja att få en frukostbox istället för att äta buffé om du önskar.

När är incheckning på Scandic?

När kan jag checka in på hotellet? Du kan checka in från kl. 15.00. Om du anländer tidigare så kan du förvara ditt bagage i hotellets bagageutrymme till dess ditt rum är klart.