:

Vilket år utspelar sig Teen wolf?

Innehållsförteckning:

  1. Vilket år utspelar sig Teen wolf?
  2. Hur gammal är Scott i Teen wolf?
  3. När kommer det ut en ny säsong av Teen Wolf?
  4. I vilket avsnitt blir Scott Alfa?
  5. Vad heter Stiles på riktigt?
  6. Vad heter Stiles pappa?
  7. Vad händer i Teen wolf?

Vilket år utspelar sig Teen wolf?

Teen Wolf är en amerikansk TV-serie som hade premiär i USA den på MTV. Serien är baserad på filmen med samma namn. Säsong 2 hade premiär den och avslutades den 13 augusti samma år.

Hur gammal är Scott i Teen wolf?

Tyler Garcia Posey född 18 oktober 1991 i Santa Monica i Kalifornien, är en amerikansk skådespelare och sångare.

När kommer det ut en ny säsong av Teen Wolf?

Nu har det äntligen kommit ett datum för när de har premiär. I sex säsonger har vi fått följa Scott och de andra i Teen wolf och nu kommer de allra sista avsnitten. I en ny trailer avslöjar de att den sista delen av säsong 6 har premiär den 30 juli.

I vilket avsnitt blir Scott Alfa?

Medan Scott försöker avvärja en dödlig konfrontation försöker Stiles att bevisa sin teori om att dödandet inte har något att göra med varulvar. Under en bussresa till en terränglöpningstävling tänker Scott och hans vänner tillbaka på ett förebyggande anfall mot Alphas.

Vad heter Stiles på riktigt?

Hans namn är Mieczyslaw Stilinski”. Han berättar även att Stiles inte kunde uttala sitt namn som liten och att det närmsta han kom var ”mischief”, vilket blev smeknamnet som Claudia gav honom.

Vad heter Stiles pappa?

Linden Ashby, som spelar Stiles pappa Sheriff Stilinski, har berättat i flera intervjuer att många kommer att dö i de sista avsnitten.

Vad händer i Teen wolf?

Förra delen av säsong sex handlade om Lydia och Stiles – och nu verkar Scotts kärleksliv stå i fokus igen. I ett kort klipp ser vi Malia och Scott i duschen tillsammans tätt omslingrade.