:

Har prinsessan Sofia fixat tänderna?

Innehållsförteckning:

  1. Har prinsessan Sofia fixat tänderna?
  2. Hur fixar kändisar sina tänder?
  3. Hur kan man få ett finare leende?
  4. Kan man få ett bredare leende?
  5. Hur får man ett stort leende?

Har prinsessan Sofia fixat tänderna?

Prinsessan Sofia började använda tandställning för fyra år sedan – en modern variant som knappt syns. Nu har hon använt tandställningen i några år och resultatet är tydligt. Här kan du se bilderna som avslöjar förändringen.

Hur fixar kändisar sina tänder?

Influencers som Paulina ”Paow” Danielsson och Marcelo Peña är bara några som har gjort det allt vanligare skönhetsingreppet att sätta in tandkronor. För att få ett, enligt många, perfekt och vitt leende, vässas ens tänder ner till små piggar, som tandläkare sedan fäster tandkronorna på.

Hur kan man få ett finare leende?

Sneda tänder eller mellanrum mellan tänderna Sneda tänder och mellanrum mellan tänderna kan minimeras för att göra ditt leende mer enhetligt. Ofta kan tänderna rättas till med avtagbara skenor som Invisalign och Inman Aligner eller med hjälp av fasta skenor.

Kan man få ett bredare leende?

Om tänderna är sneda, missfärgade, spruckna, har fula lagningar, glipor eller har slipats ned efter flera år av tandgnissling kan du på ett enkelt och relativt snabbt sätt ett nytt vackert leende med hjälp av porslinsfasader.

Hur får man ett stort leende?

Här kommer några tips på vad du kan göra för att få ett vackert leende.

  1. Fastsättning av tandfasader. En stor del av ett stort fint leende är tänderna. ...
  2. Tips för läppar. När du har tänderna klara så kanske du även vill göra läpparna lite extra inbjudande för att få det där extra slående leendet? ...
  3. Extremare tips för läppar.