:

Vad kostar taxi från Rhodos flygplats till Rhodos stad?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar taxi från Rhodos flygplats till Rhodos stad?
  2. Hur mycket kostar det att åka taxi på Rhodos?
  3. Vad kostar buss på Rhodos?
  4. Hur är priserna i Rhodos?
  5. Är det billigt i Rhodos?
  6. Vad är billigt på Irland?

Vad kostar taxi från Rhodos flygplats till Rhodos stad?

Taxipris från Rhodos flygplats Kostnaden för en taxi från Rhodos flygplats till Rhodos stad är 29.50€ och 32.50€ under natten.

Hur mycket kostar det att åka taxi på Rhodos?

Om du föredrar taxi, kom ihåg att priset på en taxi i Rhodos beror på flera faktorer. Taxi startpris handlar om: 35 SEK (3.40 EUR). För 1 km rida i Rhodos du måste betala om: 13 SEK (1.30 EUR).

Vad kostar buss på Rhodos?

Rhodos flygplats erbjuder en busslinje från flygplatsen till centrum av Rhodos. Beroend på tid på dygnet, varierar bussarnas tillgänglighet mellan 10 och 40 minuter. Bussarna stannar flera gånger längs vägen till staden och beroende på trafikförhållandena kan resan ta upp till 40 minuter. En bussbiljett kostar 2.20€.

Hur är priserna i Rhodos?

PrisernaRhodos ligger vanligtvis en bit under svenska priser vilket gör att det går att komma undan förvånansvärt billigt om man inte har den högst budgeten. Majoriteten av alla restauranger och barer tar både kort och kontanter. En rekommendation är dock kontant betalning på framförallt barer och nattklubbar.

Är det billigt i Rhodos?

Priserna på Rhodos ligger vanligtvis en bit under svenska priser vilket gör att det går att komma undan förvånansvärt billigt om man inte har den högst budgeten. Majoriteten av alla restauranger och barer tar både kort och kontanter. En rekommendation är dock kontant betalning på framförallt barer och nattklubbar.

Vad är billigt på Irland?

Livsmedelspriserna i stormarknader är lägre än i Sverige. Till exempel, i Irland du måste betala för: Flaska eller kartong med mjölk (1 liter): 11 SEK (1.10 EUR) Populär gul ost (1 kg): 80 SEK (7.60 EUR)