:

Hur mycket kostar en tatuering i Thailand?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket kostar en tatuering i Thailand?
  2. Vad kostar det att tatuera en text?
  3. Hur lång tid tar det att tatuera en text?
  4. Hur lång tid tar en Halstatuering?
  5. Får man ärr av att ta bort tatuering?
  6. Vad kan en halv sleeve kosta?

Hur mycket kostar en tatuering i Thailand?

jag kollade in hos en tatuerare i phuket och hans priser låg som i sverige, fast i baht då. jag har en drake på överarmen som jag betalade 3000kr för (här hemma alltså), en drake i samma storlek kostade 3000b där.

Vad kostar det att tatuera en text?

Här ett exempel på en tatuering som kostar ca 2000 kr. Från och med två timmars tatuerings tid gäller timpriset 1200/h. Här är ytterligare ett exempel på en tatuering, denna kostar ca 4500 kr. Då den tar mer än 1 timme går den under det löpande timpriset 1200/h.

Hur lång tid tar det att tatuera en text?

Hur lång tid tar en tatuering? Tiden det tar för en tatuering varierar kraftigt. Den tid du ligger under nålen bestäms av oss båda i samråd. Hur stor tatueringen är, placering, detaljrikedom och dylikt bestämmer tidsåtgång.

Hur lång tid tar en Halstatuering?

Tiden det tar för en tatuering varierar kraftigt. Den tid du ligger under nålen bestäms av oss båda i samråd. Hur stor tatueringen är, placering, detaljrikedom och dylikt bestämmer tidsåtgång. Är du rutinerad kanske du vill sitta längre varje gång.

Får man ärr av att ta bort tatuering?

Normalt får man inte ärr av tatueringsborttagning. När man gör en tatuering så kan man få ärr vid tatueringstillfället. Dessa ärr kan framträda när din tatuering har blekts. Vissa personer får skorpbildning och små blåsor under den första veckan, men det är som regel väldigt lite och försvinner efter ett par dygn.

Vad kan en halv sleeve kosta?

Detsamma gäller sleeve som ofta är minst lika avancerad om inte mer. Räkna med mellan 20 000-30 000 kronor i kostnad för hela armen. Billigast är vanligen en liten och enkel texttatuering. En sådan kan du exempelvis få betala 500 kronor för hos en välkänd tatueringsstudio i Göteborg.