:

När ska Mede ha barn?

Innehållsförteckning:

  1. När ska Mede ha barn?
  2. Har Petra Mede fått barn?
  3. Vem är får till Petra Medes ofödda barn?
  4. När kan mamma lämna bebis?
  5. När väntar Petra Mede sitt barn?
  6. Vem är pappa till Petra Medes väntade barn?
  7. Hur gammal är Petra Medes?
  8. Hur länge kan man vara borta från sitt spädbarn?
  9. Vilken vecka är Petra Mede?
  10. Var är Petra Mede född?

När ska Mede ha barn?

”Jag längtar till vi är i mål”, säger hon i TV4. Komikern, programledaren och skådespelaren Petra Mede, 52, är gravid. I TV4 berättar hon att hon är i sjätte månaden och hon gör klart att hon i dagsläget inte tar graviditeten för givet.

Har Petra Mede fått barn?

Sedan innan är Petra mamma till dottern Adeline, som blir 10 år i år. Dottern har hon tillsammans med exet Mattias Günther.

Vem är får till Petra Medes ofödda barn?

Petra Mede väntar just nu sitt andra barn. Sedan tidigare är hon mamma till nioåriga dottern Adeline, som hon har ihop med exet Mattias Günther. Så är hennes relation med dotterns pappa idag!

När kan mamma lämna bebis?

Det är nog få psykologer som skulle våga sig på att ange exakta tidsangivelser för hur länge man kan vara ifrån barn i olika åldrar, och det är nog förklaringen till att du inte har hittat några mer konkreta förhållningsregler att hålla dig till.

När väntar Petra Mede sitt barn?

Det avslöjades på lördagen i TV4:s Nyhetsmorgon. Den folkkära tv-profilen Petra Mede väntar sitt andra barn. Det berättade den 52-åriga komikern, programledaren och skådespelaren i en intervju i TV4:s Nyhetsmorgon. Av intervjun framgick att hon nu är i sjätte månaden.

Vem är pappa till Petra Medes väntade barn?

Programledaren och komikern Petra Mede, 52, väntar sitt andra barn och har en dotter sedan tidigare. Nu avslöjar hon detaljer om pappan Mattias och deras relation idag.

Hur gammal är Petra Medes?

52 år ()Petra Mede / Ålder

Hur länge kan man vara borta från sitt spädbarn?

länge kan du vara borta En bra tumregel är att huvud-anknytningspersonen, som nästan alltid är mamma, de första 6 månaderna inte är borta längre än bebisens ålder i månader – men med möjligheten att dubbla det ibland.

Vilken vecka är Petra Mede?

Petra är gravid i sjätte månaden och "gör det här på egen hand", som hon sa i Nyhetsmorgon-intervjun. När Let's Dance går i mål i maj kommer hon alltså vara höggravid vilket man tar hänsyn till i programmet.

Var är Petra Mede född?

Stockholm, SverigePetra Mede / Födelseort