:

Hur tar man sig från Cancun till Tulum?

Innehållsförteckning:

 1. Hur tar man sig från Cancun till Tulum?
 2. Hur tar man sig till Tulum?
 3. Hur långt är det mellan Cancun och Tulum?
 4. Vilken flygplats till Tulum?
 5. Var ska man bo i Tulum?
 6. Är Tulum dyrt?
 7. Vad kostar en öl i Tulum?
 8. Hur mycket kostar en resa till Tulum?

Hur tar man sig från Cancun till Tulum?

Tre avgångar till Tulum per dag och kostar 228 pesos. Ska du sedan till ett hotell vid stranden tar du taxi....Transfer Cancun - Tulum

 1. Cancun airport hemsida - under transport.
 2. på Tripadvisors traveler forum (riviera maya forum)
 3. på Fodors traveler forum.

Hur tar man sig till Tulum?

Med Vings reguljära flygresor kan du resa till Tulum med valfri reslängd året runt. Flyget landar på flygplatsen utanför Cancun. För en smidig transport till hotellet rekommenderar vi att du bokar en privat transfer i förväg. Det gör du i samband med att du bokar resan online eller via våra reserådgivare.

Hur långt är det mellan Cancun och Tulum?

Om du reser landvägen är det viktigt att veta hur långt det är mellan Cancun och Tulum. Din resa blir 82 mil lång (131 km).

Vilken flygplats till Tulum?

Det är enklast att flyga till Tulum Airport (TUY), och det kan du göra utan att det behöver kosta skjortan. Här på Expedia hittar du exklusiva erbjudanden på flyg till den här utmärkta flygplatsen.

Var ska man bo i Tulum?

Jag rekommenderar er varmt till att bo längst stranden i Tulum. Först tänkte vi bo inne i stan men jag är så glad över att vi bokade om det. För man vill inte vara i stan – man vill bara vara vid stranden. Tulums ”huvudgata” ligger vid stranden och det är där alla restauranger och små boutique-butiker ligger.

Är Tulum dyrt?

- Tulum är dyrt! Framförallt vid stranden och runt det området. Räkna nästan med samma priser som i Sverige. Vissa dagar fick vi köra lite enklare med en pizza till middag på hotellet och typ en subwaymacka till lunch.

Vad kostar en öl i Tulum?

Flaska eller kartong med mjölk (1 liter): 9.00 SEK (18 MXN) Populär gul ost (1 kg): 60 SEK (120 MXN) En flaska öl från ett känt märke: 27 SEK (54 MXN)

Hur mycket kostar en resa till Tulum?

3 357 kr- Flyg till Tulum, Quintana Roo | Expedia.se.