:

Hur gör jag för att få en Gastric bypass?

Innehållsförteckning:

  1. Hur gör jag för att få en Gastric bypass?
  2. Vem betalar Gastric bypass?
  3. Vad kostar Gastric Balloon?
  4. Vad är Elipse?
  5. Hur mycket kostar en överviktsoperation?

Hur gör jag för att få en Gastric bypass?

Överviktsoperation Gastric Bypass. Vid en gastric bypass operation blir en stor del av magsäcken och en del av tunntarmen förbikopplad, ingenting tas bort. Kirurgen skapar en liten ficka av den ursprungliga magsäcken och kopplar resten av tunntarmen till den lilla magsäcksfickan.

Vem betalar Gastric bypass?

Du kan välja att genomgå en överviktsoperation privat (du betalar själv för operationen) eller genom en privat sjukvårdsförsäkring. Det finns också möjlighet att ditt landsting kan betala din operation. Det är då respektive landsting som bestämmer vem som får möjlighet att göra en överviktsoperation.

Vad kostar Gastric Balloon?

Gastric Balloon - Pris? En hel behandling med Gastric Balloon utförs till ett pris av: 49 000 kr för en 6-månadersballong. 54 000 kr för en 12-månadersballong.

Vad är Elipse?

Allurion ballong programmet- tidigare kallat Elipse - är ett program vars viktigaste del är en mjuk gastrisk ballong, även kallad magballong, gjord av polyuretan som placeras i din magsäck genom att du sväljer en kapsel innehållande ballongen.

Hur mycket kostar en överviktsoperation?

Vad kostar en Gastric bypass? En behandling hos oss kostar från 83 000 kronor. Hos GHP Kirurgkliniken har du möjlighet att delbetala din operation. Läs mer om Gastric bypass-pris.