:

Vad kostar det att åka taxi i Alicante?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar det att åka taxi i Alicante?
  2. Finns Uber i min stad?
  3. Finns Uber i Barcelona?
  4. Är Uber svarttaxi?
  5. Finns Uber i hela Sverige?

Vad kostar det att åka taxi i Alicante?

En taxi till Alicante kostar 22 €, vilket inkluderar en särskild flygplatsavgift på 4,25 €. Att åka taxi till turistorten Benidorm kostar ca 75 €. Boka din taxiAlicante Airport genom Taxi2Airport, en internetbaserad bokningsplattform där du kan boka pålitlig transport till rimliga priser.

Finns Uber i min stad?

Med ett Uber-konto kan du beställa en resa i alla Uber-städer dygnet runt. Får reda på var Uber finns och utforska fordonsalternativen genom besöka länken nedan.

Finns Uber i Barcelona?

Reservera en resa med Uber i förväg i Barcelona Slutför dina planer i dag genom att boka en resa med Uber i Barcelona. Beställ en resa upp till 30 dagar i förväg, när som helst och vilken dag på året som helst.

Är Uber svarttaxi?

Den kontroversiella samåkningstjänsten Uber pop lanserades hösten 2014 i Sverige men lades ned 1,5 år senare. Tjänsten kom att klassas som svarttaxi-verksamhet och många Uber-kopplade förare har fällts i tingsrätten och dömts till böter.

Finns Uber i hela Sverige?

Alla personer som har ett taxikörkort är godkända för körning med Uber i Sverige. Och om du inte har det behöver du inte oroa dig – vi kan hjälpa dig att skaffa det. Det här behöver du veta om du kör i Stockholm, Göteborg eller Malmö.