:

Hur mycket kostar rhinoplasty i Sverige?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket kostar rhinoplasty i Sverige?
  2. Hur länge har man tejp på näsan efter näsoperation?
  3. Vart ska man göra näsoperation?
  4. Hur länge ska man ha plåster efter näsoperation?
  5. Hur lång tid tar det för näsan att läka efter operation?
  6. Vem är bäst på nordiska kliniken?
  7. Vilken klinik är bäst på näsplastik?
  8. Vilken plastikkirurg är bäst i Stockholm?

Hur mycket kostar rhinoplasty i Sverige?

Pris från: 40.000 SEK.

Hur länge har man tejp på näsan efter näsoperation?

Vid de första besöken är oftast näsan så svullen att det är omöjligt att se slutresultatet. Efter att gipset tagits bort fortsätter du att tejpa näsan nattetid under ca 4-6 veckor för att hindra svullnad.

Vart ska man göra näsoperation?

Att operera näsan, eller en del av näsan, innebär att förändra, förbättra eller korrigera den del av ansiktet som kanske betyder mest för utseendet. Vi på Akademikliniken är specialiserade på näsplastik och använder oss av de allra senaste teknikerna för att få ett så perfekt resultat som möjligt.

Hur länge ska man ha plåster efter näsoperation?

Efter operation Efter näsoperationen bär du ett förband i form av gips eller plastförband. Detta byts vanligtvis efter en vecka och avlägsnas efter ytterligare en vecka. Den totala tiden med förband är normalt två veckor. De flesta av våra patienter kan gå hem samma dag, efter några timmars vila.

Hur lång tid tar det för näsan att läka efter operation?

Det tar mellan ett halvt till ett år innan din näsa har läkt helt och antagit sin nya form.

Vem är bäst på nordiska kliniken?

Världens bästa klinik! Jag har opererat mig hos Mattias tre gånger och är lika nöjd efter varje gång. Allt med nordiska känns bra och tryggt från konsultationen till uppvaket. Personalen är fantastiskt och finns alltid till hjälp för frågor och funderingar.

Vilken klinik är bäst på näsplastik?

Vid Victoriakliniken opererar vi nästan uteslutande genom öppen näsplastik. Detta då vi upplever att man genom den öppna tekniken får den överlägset bästa kontrollen under operationen. Med öppen näsplastik får man ett litet ärr under tippen mellan näsborrarna.

Vilken plastikkirurg är bäst i Stockholm?

År 2010 grundade Patrik den plastikkirurgiska delen av Nordiska Kliniken. Han har en bred och gedigen erfarenhet inom bland annat bukplastiker och kroppsomformande kirurgi. Han anses vara en av Sveriges skickligaste plastikkirurger inom bröstkirurgi och betraktas av bl.