:

Hur tar man sig från Phuket till Krabi?

Innehållsförteckning:

 1. Hur tar man sig från Phuket till Krabi?
 2. Hur långt mellan Krabi och Phuket?
 3. Hur tar man sig till Krabi?
 4. Måste man ha munskydd i Thailand?
 5. Hur lång tid tar det att åka båt från Sverige till Thailand?
 6. Hur tar man sig till Koh Lanta?
 7. Var ska man åka i Krabi?
 8. Vad är sandbox Thailand?
 9. Vilka dokument behövs för att resa till Thailand?
 10. Vart kan man åka ovaccinerad?
 11. Kan man åka båt till Thailand?
 12. Finns det direktflyg till Thailand?
 13. Hur tar man sig till Koh Kradan?

Hur tar man sig från Phuket till Krabi?

Phuket till Krabi med delad minibuss Ett ekonomiskt och snabbt sätt att ta sig längsmed kusten i södra Thailand från Phuket till Krabi är att välja en delad minibuss. De drivs av Krabi Airport Shuttle och tar runt 3,5 till 4 timmar att komma fram.

Hur långt mellan Krabi och Phuket?

Ytterligare färdvägsinformation. Det kortaste avståndet (fågelvägen) mellan Krabi och Phuket är 86,16 km. Det kortaste avståndet mellan Krabi och Phuket är enligt reseplaneraren.

Hur tar man sig till Krabi?

Om man redan befinner sig i Thailand kan man flyga, åka buss eller ta tåg från flera destinationer, bland annat Bangkok. Från Phuket och de närliggande öarna går det båtar direkt till Krabi.

Måste man ha munskydd i Thailand?

Råd till svenska resenärer Svenskar som vistas i Thailand uppmanas att följa de thailändska myndigheternas rekommendationer: tvätta händerna med tvål eller använd handsprit och hålla avstånd. Det är obligatoriskt att bära munskydd utomhus och inomhus.

Hur lång tid tar det att åka båt från Sverige till Thailand?

Färjorna går två gånger per dag, 08:30 och 13:30 och resan tar ca 4 timmar. Oftast med ett kort stopp på Phi Phi. Priset är ligger på 7 baht beroende på var du köper biljetten och din förhandlingsförmåga.

Hur tar man sig till Koh Lanta?

Det går inte att flyga till Koh Lanta, då det inte finns någon flygplats på ön och därför flyger man först till Krabi flygplats, varifrån man kan komma ut till Koh Lanta genom att ta färja över eller att la landvägen med bil eller minibuss, som tar sig över ön med en bilfärja.

Var ska man åka i Krabi?

Det största resmålet i Krabi är turistorten Ao Nang, som ligger på fastlandet, cirka 30 minuter från flygplatsen. Stranden här är bra, men en kort båttur bort ligger flera sagolika ö-paradis. Ao Nang har ett bra utbud av restauranger, butiker, barer och nattklubbar.

Vad är sandbox Thailand?

Thailand börjar gradvis att öppnas upp för internationella besökare. I Phuket har en så kallad “Sandbox”-modell införts som möjliggör att turister som är fullt vaccinerade kan resa till staden utan att vara i karantän. I modellen ingår även riktlinjer som besökarna ska följa under resan.

Vilka dokument behövs för att resa till Thailand?

Alla utlänningar som anländer till landet ska, oberoende av visum eller visumfrihet, ha ett separat, på förhand anskaffat inresetillstånd Thailand Pass (med QR-kod). Thailands myndigheter rekommenderar att resenärer ansöker om Thailand Pass –tillstånd minst 7 dagar innan den planerade resan.

Vart kan man åka ovaccinerad?

Passagerare som är ovaccinerade eller inte har ett giltigt vaccinations- eller tillfriskningsintyg, kan resa in till norra Cypern förutsatt att man genomgår ett PCR-test 72 timmar före avgång eller ett antigentest 24 timmar före avgång.

Kan man åka båt till Thailand?

Vi erbjuder för tillfället färjor till Thailand med 497 färjerutter där du kan välja på upp till 4941 seglingar per vecka.

Finns det direktflyg till Thailand?

Exempelvis kan du boka direktflyg till Bangkok från Stockholm med Thai Airways eller SAS. Eftersom flygtiden är ungefär tio timmar till Thailand, är det en fördel att välja direktflyg för att slippa mellanlandningar. Hos oss hittar du även många andra flygbolag där mellanlandningar förekommer.

Hur tar man sig till Koh Kradan?

Ta sig runt Avstånd Från flygplatsen i Krabi till hamnen i Trang 110 km. Från hamnen i Trang till Koh Kradan ca 1 timme med longtailbåt. Kommunikationer Färjor går förbi Koh Kradan, till Koh Lanta kostar det ca 150:-.