:

Vad kostar en Tesla Model 3 per månad?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar en Tesla Model 3 per månad?
  2. Är det värt att köpa en Tesla?
  3. Hur mycket kostar det att köra en Tesla?
  4. Hur mycket kostar en Tesla 3?
  5. Vilken Tesla Model 3 är bäst?
  6. Vad är dåligt med Tesla?
  7. Vad är livslängden på en Tesla?
  8. Vad kostar det att köra Tesla per mil?
  9. Vad kostar en Tesla Model 3 ny?

Vad kostar en Tesla Model 3 per månad?

Just för Tesla Model 3 Standard Range+ RWD med vald utrustning blir avgiften 1 428 kr/mån....Tjänstebil Tesla Model 3 Standard Range+ RWD.

Månadslön38 663 kr
Soc. avgifter13 575 kr
Totalt kostnader60 876 kr

Är det värt att köpa en Tesla?

Största farorna med att köpa en Tesla Eftersom Teslabilarna fortfarande är relativt nya och elbatterier också är någonting som är ganska nytt så kommer det också med risker. Även om Teslas batterigaranti är upp till 8 år eller 24 000 mil / 16 000 mil så gäller garantin endast om bilens kapacitet är under 70%.

Hur mycket kostar det att köra en Tesla?

Kostnaden för att köra din Tesla Model S 1000 km/månad blir 107 kr/månad exkluderat moms. Om man räknar med andra kostnader som elnätsavgift och skatter som står för ca 70 % av den totala elförbrukningskostnaden kommer det kosta dig ca 182 kr i månaden.

Hur mycket kostar en Tesla 3?

Tesla Model 3 är den tredje bilen i ordningen från Tesla Inc. Det är en fyrdörrarsbil med ett pris om cirka 380 000 kronor i grundutförande och är den klart billigaste modellen från Tesla hittills.

Vilken Tesla Model 3 är bäst?

Standard Range med bakhjulsdrift och kortare räckvidd ska vara betydligt billigare än bilar med fyrhjulsdrift och det större batteriet. Performance är den dyraste versionen och visst är det häftigt att kunna köra upp till 100 km/h snabbare än en Lamborghini, men du tröttnar ganska snabbt på att leka.

Vad är dåligt med Tesla?

Tesla hade en del tidiga kvalitetsproblem med Model S men eftersom bilarna i den här undersökningen är högst fem år gamla borde de vara åtgärdade. Model S-ägarna i undersökningen klagar bland annat på problem med kaross och lack, elektronik, interiör och bromsar.

Vad är livslängden på en Tesla?

Nu har forskarna arbetat vidare och visar att livslängden på deras batteriet är avsevärt bättre än dagens batterier. Forskarnanas siffror visar att batterierna har en livslängd på upp till 350 000 mil. I vissa fall ännu längre.

Vad kostar det att köra Tesla per mil?

Priset för snabbladdning kan variera våldsamt beroende på vilken operatör och laddeffekt du väljer. Snabbladdning kan kosta från 3,60 upp till 8,70 kronor per kWh. En elbil som drar runt 2 kWh per mil kan då kosta 7 till 18 kronor per mil på långresa.

Vad kostar en Tesla Model 3 ny?

Tesla Model 3 är den tredje bilen i ordningen från Tesla Inc. Det är en fyrdörrarsbil med ett pris om cirka 380 000 kronor i grundutförande och är den klart billigaste modellen från Tesla hittills.