:

Vad kostar biljetterna till Coachella?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar biljetterna till Coachella?
  2. Vad betyder Coachella?
  3. Var är Coachella?
  4. Vart är Coachella 2022?
  5. Hur många går på Coachella?
  6. Vad gör man på Coachella?
  7. När är Coachella?

Vad kostar biljetterna till Coachella?

Vip-pass för 45 000 kronor Det inkluderar BottleRocks tredagars platinapass för 5 000 dollar, cirka 45 000 svenska kronor.

Vad betyder Coachella?

Coachella är en musik- och konstfestival som går under namnet Coachella Valley Music and Arts Festival och det är den största av sitt slag i USA. Under de senaste åren har festivalen dessutom förvandlats till en samlingsplats för influencers och varumärken som vill associeras med världens största stjärnor.

Var är Coachella?

Empire Polo Club2020, 2019, 2018, ... Indio2018, 2016, 2015, ... Coachella Valley Music and Arts Festival/Eventplatser

Vart är Coachella 2022?

Se bilderna från stjärnspäckade festivalen här Tiktok-stjärnor, artister och supermodeller. När festivalen Coachella än en gång är tillbaka i den Kaliforniska öknen är stjärnorna som vanligt på plats.

Hur många går på Coachella?

Festivalen har gång på gång utsetts till världens mest framstående musikarrangemang och har runt 250 000 besökare årligen. Vitt skilda musikstilar delar på festivalens 9 scener. Coachella har blivit mer än bara en musikfestival.

Vad gör man på Coachella?

På festivalen spelar band inom flera genrer, bland annat rock, hiphop och elektronisk musik fått sitt namn av Coachella Valley i nordvästra Coloradoöknen, har sedan starten varit en tvådagarsfestival, med undantag för 2001 års festival som bara var en dag.

När är Coachella?

De senaste två åren har festivalen ställts in på grund av pandemin. Men i år är den tillbaka, och det med råge. Årets Coachellafestival pågår mellan den 15-17 april och 22–24 april.