:

Vad kostar det i Mexico?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar det i Mexico?
  2. Är det säkert i Tulum?
  3. Var i Mexiko ska man åka?
  4. Är det säkert i Cancun?
  5. Vad kostar det att leva i Mexico?

Vad kostar det i Mexico?

Är Mexiko ett dyrt land? Priserna på basprodukter i Mexiko är lägre än i Sverige. Du måste betala 2.00 gånger mindre för shopping i Mexiko än i Sverige. Den genomsnittliga boendekostnaden i Mexiko varierar från: 183 SEK (367 MXN) i Hostel till 537 SEK (1,000 MXN) i 3-stjärnigt hotell.

Är det säkert i Tulum?

Stora turistdestinationer såsom Cancun, Tulum, Playa del Carmen, Los Cabos och Puerto Vallarta har inte varit utsatt för samma höga nivåer av narkotikarelaterad brottslighet som andra delar av Mexiko, men under 2021 har det skett flera incidenter, inkl skottlossning, i populära turistområden och där turister har råkat ...

Var i Mexiko ska man åka?

Ett av de bästa områdena för turister är Yucatánhalvön. Här finns palmer, sandstränder, härliga blåa dykvatten och mayaruiner. De bästa badorterna Playa del Carmen, Cancún, Akumal och Tulum, ligger längs Riviera Maya på halvöns östra kust. Här ligger också öarna Cozumel och Isla Mujeres.

Är det säkert i Cancun?

På de största turistorterna, till exempel i Cancún, Playa del Carmen och Tulum, förekommer inte narkotikarelaterat våld och brottslighet i samma skala som i andra delar av Mexiko.

Vad kostar det att leva i Mexico?

🍏 1 kilogram äpplen= 1.83€ En liter mjölk= 0.88€ 🧀 Ett kilogram ost= 4.73€ 🥗 Ett kilogram ceasarsallad= 0.74€