:

Hur mycket kostar det att åka med Viking Line?

Innehållsförteckning:

 1. Hur mycket kostar det att åka med Viking Line?
 2. Hur mycket kostar en kryssning till Finland?
 3. Vad kostar en kryssning jorden runt?
 4. Hur mycket kostar en Viking Line båt?
 5. Vilken båt är bäst till Helsingfors?
 6. Vilken kryssning är bäst i Sverige?
 7. Hur mycket kostar det att åka till Åland?
 8. Vem får komma in i Finland?
 9. Kan man åka färja till Finland?
 10. Hur mycket kostar det att åka jorden runt?
 11. Vad kostar en jorden runt resa med båt?
 12. Hur mycket kostar ett passagerarfartyg?
 13. Hur mycket kostar Viking Glory?

Hur mycket kostar det att åka med Viking Line?

Viking Glory, Stockholm–Åbo

Förköp/ombordVuxen6–11 år
Middag fre–sön374:-/€3983:-/€10
Höstbuffé 1/9–
Middag mån–tors385:-/€3983:-/€10
Middag fre–sön395:-/€4083:-/€10

Hur mycket kostar en kryssning till Finland?

Sverige - Finland kvällsavgångar Kvällsavgångar från Kapellskär till Nådendal från 1090 kr!

Vad kostar en kryssning jorden runt?

1,5 miljoner kronor eller 105 000 kronor. Skillnaden i pris på en jorden runt-kryssning skiljer sig markant beroende på om du vill kryssa med budgetvarianten eller lyxvarianten. Resa har tagit fram det dyraste och billigaste alternativet. Att åka på en jorden runt-kryssning anser många vara den ultimata drömresa.

Hur mycket kostar en Viking Line båt?

Viking Line och det kinesiska varvet Xiamen Shipbuilding Industry Ltd har undertecknat ett intentionsavtal om ett passagerarfartyg med leverans våren 2020.

Vilken båt är bäst till Helsingfors?

Gabriella och Amorella avgår från Stockholm varje eftermiddag och tar dig snabbt, enkelt och bekvämt till Helsingfors. Njut av en skön kväll ombord och vakna utvilad när du kommer fram till storstaden morgonen därpå kl 10.10 lokal tid. I priset ingår hytt för upp till fyra personer och bil.

Vilken kryssning är bäst i Sverige?

Silja Line – Galaxy De har störst utbud av alla båtarna i sin taxfree med många udda och ovanliga märken. Här finns flera restauranger och ett stort utbud av prisvärd mat med många valmöjligheter för alla smaker. Lunchbuffen var fräsch med inslag av nya rätter från olika delar av världen.

Hur mycket kostar det att åka till Åland?

Boka färjan till Åland med Boka-tidigt-pris från 445 kr på morgonavgångar! Erbjudandet gäller även andra fordon (såsom cykel, motorcykel, husvgan eller husbil.) Se våra boka-tidigt-priser för färja till Åland på kvällsavgångar i bokningssystemet online.

Vem får komma in i Finland?

Från och med den 1 februari 2022 finns inga inreserestriktioner för resenärer från Sverige som ska besöka Finland. För alla inresande gäller ändå bestämmelserna enligt den finska smittskyddslagen och hälsomyndigheternas anvisningar.

Kan man åka färja till Finland?

Året runt seglar våra bekväma och behagliga färjor från Sverige till Finland och Åland och vice versa. Resan med finlandsfärjan mellan Kapellskär och Nådendal tar ca 9 timmar. Mellan Kapellskär och Långnäs tar det ca 3,5 timme och mellan Långnäs och Nådendal ca 5 timmar.

Hur mycket kostar det att åka jorden runt?

Det billigaste jordenrunt-paketet som inkluderar flygbiljetter, visum och reseförsäkring kostar runt 18 000 kr, och kan göras på 4 veckor. Det dyraste paketet kan förstås kosta hur mycket som helst eftersom det alltid går att flyga vidare, men för ca 24 000 kr får du en ypperlig resa runt jorden med ca 9 stopp.

Vad kostar en jorden runt resa med båt?

1,5 miljoner kronor eller 105 000 kronor. Skillnaden i pris på en jorden runt-kryssning skiljer sig markant beroende på om du vill kryssa med budgetvarianten eller lyxvarianten. Resa har tagit fram det dyraste och billigaste alternativet.

Hur mycket kostar ett passagerarfartyg?

Viking Line och det kinesiska varvet Xiamen Shipbuilding Industry Ltd har undertecknat ett intentionsavtal om ett passagerarfartyg med leverans våren 2020.

Hur mycket kostar Viking Glory?

Den sista februari kostar den billigaste dagskryssningen med Amorella till Stockholm 22 euro, nästa dag är priset 54 euro. Den första lördagskryssningen med Viking Glory kostar 92 euro, för Amorellas sista lördagskryssning i februari betalar man 30 euro.