:

Hur mycket kostar Sydsvenskan?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket kostar Sydsvenskan?
  2. Vad kostar ett lösnummer av GP?
  3. Vad kostar Aftonbladet 2021?
  4. Vad kostar ett lösnummer av Expressen?
  5. Hur många läsare har Sydsvenskan?
  6. Har du en prenumeration på din favoritveckotidning?
  7. Har du prenumeration med Allers prenumeration?
  8. Vad är Allers Veckotidning?

Hur mycket kostar Sydsvenskan?

Ordinarie pris 129kr/mån.

Vad kostar ett lösnummer av GP?

Kan jag köpa lösnummer? Ja, och de kostar 15 kronor.

Vad kostar Aftonbladet 2021?

Det var mer än åtta år sedan något hände med prissättningen på Sveriges största tidning. Vad kommer Aftonbladet att kosta i framtiden? – På vardagarna höjer vi 1 krona, till 9. På söndagar och andra helgdagar behåller vi nuvarande pris: 10 kronor.

Vad kostar ett lösnummer av Expressen?

Från och med i dag är lösnummerpriset för en Expressen, både på vardagar och söndagar, 13 kronor.

Hur många läsare har Sydsvenskan?

Sydsvenskan har däremot ökat sin räckvidd från 84 000 till 95 000 jämfört med förra året. Aftonbladet ökar från 284 0 000 läsare och Dagens Nyheter från 347 0 000. Undersökningen genomfördes under perioden 17 mars – och 14 744 personer har deltagit.

Har du en prenumeration på din favoritveckotidning?

Med en prenumeration på din favoritveckotidning slipper du gå och köpa tidningen i butiken varje vecka utan får ditt favoritmagasin bekvämt levererat hela vägen fram till dörren. Du kommer att finna veckotidningar med erbjudanden som sträcker sig under en kortare period och helårsprenumerationer – allt för att just du ska hitta det du söker ...

Har du prenumeration med Allers prenumeration?

Allers prenumeration. Med en Allers prenumeration så får du varje vecka massor av läsning som ger glädje och inspiration. Allers är Sveriges största veckotidning och erbjuder i varje nummer inspirerande läsning om vardagens alla ämnen.

Vad är Allers Veckotidning?

Allers är Sveriges största veckotidning och erbjuder i varje nummer inspirerande läsning om vardagens alla ämnen. Allers veckotidning erbjuder intressanta reportage om vardagens alla hjältar och hjältinnor, om djur och natur och nytt och gammalt.