:

Vad kostar det att åka tåg till Italien?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar det att åka tåg till Italien?
  2. Hur bokar man tåg till Italien?
  3. Vad kostar tåg till Rom?
  4. Kan man resa till Italien med tåg?
  5. Har färgglada tåg?
  6. Kan man åka till Italien utan pass?

Vad kostar det att åka tåg till Italien?

Priset för tågbiljetten börjar på 26 euro. Ett bekvämt resealternativ är att åka nattåg med "ÖBB nightjet". Resa med dagtågsförbindelse med en restid på 06:50 timmar. Priset för tågbiljetten börjar på 26 euro.

Hur bokar man tåg till Italien?

För att boka ett tåg i Italien kan du göra det med Trenitalia eller Italo beroende på vilket företag du har valt. Att köpa din tågbiljett på engelska och jämföra över 800 tåg, buss och flyg-företag på Omio-appen.

Vad kostar tåg till Rom?

Tåg från Rom Termini till Rom-Fiumicinos flygplats

RestidFrån 32m
PrisFrån 4 €
Distans24 km
Frekvens71 tåg per dag
Första tåget05:20

Kan man resa till Italien med tåg?

Med tåg kan du uppleva Italien utan stress och dessutom miljövänligt. Glöm bilköer och flygplatstransfer. Du reser bekvämt rakt in i städernas centrum. En timmes tågresa söder om Rom ligger Formia.

Har färgglada tåg?

Nu har vi släppt ut ännu ett färgglatt Öresundståg på rälsen, det sommargula och fina #karttåget. Sedan i början av december rullar en handfull färgglada Öresundståg runt i vårt system. Har du sett dem?

Kan man åka till Italien utan pass?

Kom ihåg att alltid ha med pass eller nationellt id-kort när du reser till Italien, annars kan du få problem på flygplatser, hotell och i poliskontroller. Körkortet är ingen resehandling.