:

Har SJ Månadskort?

Innehållsförteckning:

 1. Har SJ Månadskort?
 2. Vad kostar Resplus?
 3. På vilka tåg gäller västtrafikkort?
 4. Vad kostar ett månadskort tåg?
 5. Kan man åka SJ tåg med SL kort?
 6. Vad är Resplus SJ?
 7. Kan man åka med västtrafikkort på SJ?
 8. Vilka tåg kan man åka med regionen runt?
 9. Vad kostar en Pendlarbiljett?
 10. Hur mycket kostar en Pendlarbiljett?

Har SJ Månadskort?

Vi har månadsbiljett för många av våra sträckor, både för 1 klass och 2 klass. Kostnaden för månadskort skiljer sig beroende på vilken sträcka du vill åka. För att enklast få fram priset på en månadsbiljett söker du sträckan som du vill pendla under Pendlarbiljett på startsidan.

Vad kostar Resplus?

Tillval Resplus Du behöver inte ha en pappersbiljett, utan visar bara upp kortet ombord – enkelt och smidigt. Kortet fungerar även i SLs spärrsystem för tunnelbana och pendeltåg. Oavsett nivå kostar tillvalet 20 000 kronor.

På vilka tåg gäller västtrafikkort?

Våra samarbetspartners kan delas in i två grupper

 • Öresundståg och SJ Regional Göteborg-Säffle. På dessa tåg gäller alla Västtrafiks biljetter med några undantag.
 • SJ Regional och Vy. På dessa tåg gäller endast periodbiljetter (1 dygn, 3 dygn, 30 dagar, 90 dagar och 365 dagar). Enkelbiljetter gäller inte.

Vad kostar ett månadskort tåg?

Det gäller inte ombord på tåg. Kortet är ett månadskort (30 dagar) och kostar 200 kronor.

Kan man åka SJ tåg med SL kort?

Dessutom är det klimatsmart att ha biljetten i appen. När du köper en 30-dagars Movingobiljett i SJ Biljettautomat kan du ladda en spärröppnare på ditt tomma SL Access-kort. Färdbeviset för SL-resorna består av ett papperskvitto. Kvittot skrivs ut när du köper din Movingobiljett i biljettautomaten.

Vad är Resplus SJ?

Resplus är en biljett som kombinerar flera färdsätt eller reseföretag (en Resplusbiljett) med en Kom-fram-garanti. Gemensamt garanterar reseföretagen att du kommer till din slutstation, även om trafikstörningar uppstår.

Kan man åka med västtrafikkort på SJ?

SJ samarbetar med Västtrafik och Värmlandstrafik på sträckan Göteborg-Karlstad. Det innebär att enkel- och periodbiljetter från Västtrafik och Värmlandstrafik är giltiga för resa med SJ mellan dessa orter samt inom lokaltrafiken på din ankomstort.

Vilka tåg kan man åka med regionen runt?

Västtrafiks Regionen Runt 24 timmar Zon ABC kostar 345 kr (2022) och gäller på alla tåg utom X2000 inom Västra Götalands län, samt alla Västtrafiks bussar. Den är prisvärd för dig som reser lite längre inom Västra Götalands län och för dig som ska byta till någon av Västtrafiks bussar.

Vad kostar en Pendlarbiljett?

Kör du bil varje arbetsdag kostar det 5 390 kronor i månaden*. Med ett pendlarkort på samma sträcka betalar du bara 901 kronor.

Hur mycket kostar en Pendlarbiljett?

Kör du bil varje arbetsdag kostar det 5 390 kronor i månaden*. Med ett pendlarkort på samma sträcka betalar du bara 901 kronor.