:

Vad kostar lokaltrafiken i Stockholm?

Innehållsförteckning:

  1. Vad kostar lokaltrafiken i Stockholm?
  2. Hur mycket kostar en bussresa i Stockholm?
  3. Hur mycket kostar det att åka en bussresa?
  4. Kan man fylla på SL kort på nätet?
  5. Hur använder man gröna SL kortet?

Vad kostar lokaltrafiken i Stockholm?

SL-taxan för ett månadskort höjs till 950 kronor för vuxna och till 640 kronor för pensionär, ungdom och student. Enkelbiljett köpt med reskassa inklusive kontaktlöst kostar 38 kronor för vuxna och 25 kronor för pensionär, ungdom och student.

Hur mycket kostar en bussresa i Stockholm?

Höjda biljettpriser En 30-dagarsbiljett för vuxna kommer att kosta 830 kronor och för pensionärer, för studenter och ungdomar blir det nya priset 550 kronor. Med reskassa kostar en resa 30 kronor. I zonsystemet kostade en resa med reskassa över tre zoner 50 kr.

Hur mycket kostar det att åka en bussresa?

Från 1 400 kronor år 2000 till 1 445 kronor i dag. En minskning på 13 procent, inflationen inräknad. Genomsnittspriset i hela landet för ett 30-dagarskort är 1 178 kronor.

Kan man fylla på SL kort på nätet?

Du väljer ett belopp mellan 1 kronor att ladda på ditt kort. Koppla till ett kort. Här i webbshoppen kan du antingen köpa ett helt nytt SL Access-kort till din reskassa eller använda ett SL Access-kort du har sedan tidigare.

Hur använder man gröna SL kortet?

Spärrkioskerna upphör med försäljning av periodbiljetter till Access-korten men behåller möjligheten att ladda på reskassa ett tag till. På så sätt kan resenärer som inte har nog på Access-kortet för en enkelbiljett ladda på kortet för att resa upp det innan de går över till det nya, gröna kortet.