:

Vad kostar tåg Stockholm Berlin?

Innehållsförteckning:

 1. Vad kostar tåg Stockholm Berlin?
 2. Vad kostar det att åka till Berlin?
 3. Hur åker snälltåget till Berlin?
 4. Vad kostar nattåg Stockholm Berlin?
 5. Hur mycket kostar Snälltåget?
 6. Vad kostar nattåget Malmö Berlin?
 7. Hur mycket kostar en vecka i Berlin?
 8. Hur mycket kostar det att åka till Tyskland?
 9. Vad är ett snälltåg?
 10. Var stannar nattåget till Berlin?
 11. Vad kostar nattåget till Berlin?
 12. Vad kostar egen KUPE Snälltåget?
 13. Vad kostar egen kupé Snälltåget?
 14. Vad kostar tåg från Malmö till Berlin?

Vad kostar tåg Stockholm Berlin?

1a Resa från Stockholm (Sverige) till Berlin (Tyskland) Restiden är 12 timmar. Priset för tågbiljetten börjar på 49 euro.

Vad kostar det att åka till Berlin?

Den billigaste tiden på dygnet att resa till Berlin är på kvällen då man kan köpa flyg för så lite som 1 123 kr. Om du har flexibla resplaner bör du undvika att flyga mitt på dagen då priserna genomsnittligen ligger på 1 298 kr.

Hur åker snälltåget till Berlin?

Snälltåget planerar för en helt ny linje för Berlintåget, som kommer att utgå från Stockholm och därefter stanna i Södertälje, Norrköping, Linköping, Nässjö, Alvesta, Hässleholm, Eslöv, Lund, Malmö, Höje Taastrup (Köpenhamnsområdet) för att på morgonen först ankomma Hamburg innan resan tåget fortsätter till Berlin.

Vad kostar nattåg Stockholm Berlin?

Fram till 6 april kör vi ingen trafik, då kör vi istället till Österrike. Banarbeten i Danmark 3-5 juni och 16-24 juli gör att vi inte kan köra nattåget dessa dagar....Tidtabell riktning mot Berlin.

Stockholm C16.15
Malmö C22.10
Høje Taastrup (Köpenhamnsområdet)23.06
Hamburg Hbf05.31
Berlin Hbf08.58

Hur mycket kostar Snälltåget?

Snälltåget är ett prisvärt sätt att resa. Vill du resa till riktigt lågt pris? Boka din resa 2–3 veckor framåt i tiden, och välj resdagar som inte är fredag eller söndag! De billigaste biljetterna kostar från 149 kr enkel resa, men den hittar du bara på de avgångar där det normalt är få som reser.

Vad kostar nattåget Malmö Berlin?

1a Resa från Malmö (Sverige) till Berlin (Tyskland) Deutsche Bahn erbjuder tågbiljetter från utvalda destinationer i Sverige till Tyskland, kallad "Sparpreis Europa". Biljettpriset börjar på 37 EUR.

Hur mycket kostar en vecka i Berlin?

Om du vill tillbringa en vecka i Berlin kommer kostnaden för din vistelse att vara: 7,600 SEK (736 EUR) -en billig vistelse i 7 dagar i Berlin. 8,900 SEK (869 EUR) - en budgetresa i 7 dagar i Berlin. 11,000 SEK (1,100 EUR) för en veckas bekväm vistelse i Berlin.

Hur mycket kostar det att åka till Tyskland?

Flyg till Tyskland

Billigaste flyget som hittades223 SEK
Genomsnittlig flygtid2 tim, 10 min
Billigaste månaden att flygajuni
Populäraste flygbolagetScandinavian Airlines
Flyg per vecka1188

Vad är ett snälltåg?

Snälltåg, i Sverige förkortat St, är en äldre benämning på snabba persontåg i Finland och Sverige.

Var stannar nattåget till Berlin?

Tåget stannar på gångavstånd från Brandenburger Tor och Unter den Linden och Riksdagshuset mitt i centrala Berlin. Upptäck alla minnen av stadens spännande historia, men glöm inte att ta en paus i en biergarten. Ta Snälltåget fram och åter till Berlin eller stanna till några timmar eller några dagar på din tågluff.

Vad kostar nattåget till Berlin?

Tåg från Ins till Berlin

RestidFrån 8h 53m
PrisFrån 29,90 €
Distans761 km
Frekvens26 tåg per dag
Första tåget00:25

Vad kostar egen KUPE Snälltåget?

Priset för egen kupé är ungefär detsamma som för 3 vuxna resenärer och kostar från 499 kr enkel resa. Egen kupé finns även på Snälltågets avgångar till och från Jämtland under sensommaren 29/7 – 27/9.

Vad kostar egen kupé Snälltåget?

Priset för egen kupé är ungefär detsamma som för 3 vuxna resenärer och kostar från 499 kr enkel resa. Egen kupé finns även på Snälltågets avgångar till och från Jämtland under sensommaren 29/7 – 27/9.

Vad kostar tåg från Malmö till Berlin?

En genomsnittlig biljett från Malmö till Berlin kostar omkring 1156 kr om du köper den samma dag, men de billigaste biljetterna du kan hitta ligger på 1156 kr.