:

Hur mycket kostar en Lamborghini i Sverige?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket kostar en Lamborghini i Sverige?
  2. Hur mycket kostar det att hyra en Lamborghini för en dag?
  3. Vilken är den dyraste Lamborghini?
  4. Vad kostar det att äga en M4?
  5. Kan man hyra Lamborghini?
  6. Hur mycket kostar det att hyra en Lambo?
  7. Vad är dyrast Ferrari eller Lamborghini?

Hur mycket kostar en Lamborghini i Sverige?

Pris: kr plus moms. Nu kan du köpa en Lamborghini Aventador Trots att det är ett par månader kvart tills dess att Lamborghini ska visa upp sitt nya monster: Aventador – finns ett exemplar redan till försäljning. Pris: kr plus moms.

Hur mycket kostar det att hyra en Lamborghini för en dag?

Priser från 995 kr! Dream Car Rental är ett av de mest professionella upplevelseföretagen där du kan hyra och köra en Lamborghini.

Vilken är den dyraste Lamborghini?

1. LAMBORGHINI VENENO ROADSTER: 35 MILJONER KRONOR. Utrustad med en 750 hk V12 6,5-liters motor rankas Lamborghini Veneno Roadster som nummer 1 på listan.

Vad kostar det att äga en M4?

Uppgifter BMW M4 Coupé
Nybilspris875 000 kr
Värde extrautrustningkr
Inköpsrabatterkr
Beräknat förmånsvärde139 569 kr

Kan man hyra Lamborghini?

Du kan nu hyra en Lamborghini genom Auto Europe. Njut av den extrema friluftskänslan i en Gallardo LP 560 Spyder. Gör en spännande resa och lyssna till motorljudet av en kraftfull V10-motor. Skäm bort dig själv och kör en modern ikon, en Murcielago, med sin extremt iögonfallande aerodynamiska form.

Hur mycket kostar det att hyra en Lambo?

Priser från 995 kr! Dream Car Rental är ett av de mest professionella upplevelseföretagen där du kan hyra och köra en Lamborghini. De har över 20 olika bilar för uthyrning där två av dem är Lamborghinis (Gallardo samt en Gallardo LP 560-4).

Vad är dyrast Ferrari eller Lamborghini?

Världens dyraste bil är alltså Lamborghini Veneno Roadster, en modell som passar dig som gillar fart. Den har utrustats med ett kolfiberchassi och en V12 motor. Värstingen har en maxhastighet på 355 km/h och accelererar från 0-100 km/h på 2,9 sekunder. Tillverkaren utlovar en känsla av att flyga fram över vägen.