:

Vad ska man göra om ena hörluren inte funkar?

Innehållsförteckning:

  1. Vad ska man göra om ena hörluren inte funkar?
  2. Kan man köpa en höger AirPod?
  3. Har bara ljud i en AirPod?
  4. Varför kopplas bara ena hörluren?
  5. Hur får man igång Urbanears?
  6. Har tappat en AirPod?
  7. Kan bara ansluta en AirPod?

Vad ska man göra om ena hörluren inte funkar?

Se till att kontrollera Bluetooth-inställningarna och se huruvida de trådlösa hörlurarna är anslutna eller inte. Koppla upp hörlurarna till en annan enhet och se om du får ljud från bägge. Återställ hörlurarna och parkoppla dem på nytt. Följ stegen för just dina hörlurar och se om detta löser problemet.

Kan man köpa en höger AirPod?

Om du förlorar en AirPod eller ditt laddningsetui, kan du köpa en ersättningsprodukt. Ersättningsprodukten är ny.

Har bara ljud i en AirPod?

Lugna ner, även om din ena airpod slutat fungera finns lösningen för det också. Har den slutat fungera helt och hållet eller är det bara att dina AirPods har dåligt, lågt eller inget ljud alls i ena eller dock något annat ljudproblem? Kolla om dina båda AirPods laddar när du placerar dem i laddningsfodralet.

Varför kopplas bara ena hörluren?

För Android (Samsung, Huawei, LG, Sony etc.) Peka på Inställningar (1) och välj Tillgänglighet (2). 2. Under Tillgänglighet finns ett balansreglage för att justera volymen mellan vänster och höger kanal.

Hur får man igång Urbanears?

Urbanears Connected‑appen hjälper dig att komma igång första gången du använder högtalaren och ger dig åtkomst till alla funktioner. Appen är kompatibel med iOS‑ och Android‑smarttelefoner och kan hämtas kostnadsfritt på Google Play eller i App Store.

Har tappat en AirPod?

Aktivera Förlorat läge för dina AirPods Öppna appen Hitta på din iPhone, iPad eller iPod touch. Gå till fliken Enheter och välj dina AirPods. Rulla ned till Markera som förlorad och välj Aktivera. Följ anvisningarna på skärmen om du vill att din kontaktinformation ska visas när du har tappat bort dina AirPods.

Kan bara ansluta en AirPod?

Om dina AirPods är anslutna kontrollerar du att de är valda som din ljudenhet. Om dina AirPods visas i listan över enheter men inte ansluter ska du gå vidare till nästa steg. Stäng locket, vänta 15 sekunder och öppna det sedan igen. Tryck och håll ned inställningsknappen på laddningsetuiet i upp till 10 sekunder.