:

Hur mycket kostar en begagnad Lamborghini?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket kostar en begagnad Lamborghini?
  2. Hur mycket kostar den billigaste lamborghinin?
  3. Hur mycket kostar en Lamborghini 2021?
  4. Vad kostar en Lamborghini Svj?
  5. Hur mycket kostar det att äga en Lamborghini?

Hur mycket kostar en begagnad Lamborghini?

Lamborghini står för 5 st fordon här på Wayke, och mest populära färgerna är grå, vit och orange. Majoriteten av fordonen har bensin som bränsle. Genomsnittsbilen från Lamborghini är tillverkad 2014, har gått 2 000 mil och kostar 500 000 kr.

Hur mycket kostar den billigaste lamborghinin?

Pris: kr plus moms. Nu kan du köpa en Lamborghini Aventador Trots att det är ett par månader kvart tills dess att Lamborghini ska visa upp sitt nya monster: Aventador – finns ett exemplar redan till försäljning. Pris: kr plus moms.

Hur mycket kostar en Lamborghini 2021?

Den nya bilen kommer att byggas i 112 exemplar och kostar omkring 23 miljoner kronor. Enligt uppgift är samtliga bilar sålda redan innan produktionen har startat. Nya Countach drivs av samma 6,5 liter stora V12-motor som sitter i Aventador.

Vad kostar en Lamborghini Svj?

800 exemplar ska det byggas av Aventador SVJ Roadster som har ett europeiskt ingångspris på 387 007 euro vilket motsvarar 4,1 miljoner kronor. Priset är exklusive moms.

Hur mycket kostar det att äga en Lamborghini?

Försäkringen är en tung post för den som vill köra en superbil som Lamborghini. Den varierar beroende på var du bor och hur gammal du är. Är du ung och bor i storstad kan det kosta 10 000 kronor i månaden, är du lite äldre och bor i villa med eget låst garage kan det gå att komma ner till 20 kronor i månaden.