:

Är Biopopcorn veganska?

Innehållsförteckning:

 1. Är Biopopcorn veganska?
 2. Hur mycket kostar en stor popcorn på Filmstaden?
 3. Får man ta med sig snacks på bio?
 4. Vad kan man köpa för snacks på bio?
 5. Hur kollar man saldo på SF bio kort?
 6. Är Smörpopcorn vegan?
 7. Vad kostar popcorn på bio 2022?
 8. Vad kostar en biobiljett idag?
 9. Får man ta med eget godis på bion?
 10. Får inte ta med godis på bio?
 11. Hur vet jag om min biobiljett är giltig?
 12. Hur kollar man hur mycket pengar man har på ett presentkort?
 13. Är OLW Micropopcorn veganska?
 14. Vad innehåller Micropopcorn?
 15. Vad kostar Knattebio?

Är Biopopcorn veganska?

Visste du att våra salta popcorn är 100% veganska? Våra popcorn poppas i kokosnötsolja och smörsmaken du känner är ett arom som utvinns ur bland annat äpplen och broccoli. Det tillsätts i oljan för att ge en tydlig smak av smör utan att innehålla laktos eller mjölkprotein!

Hur mycket kostar en stor popcorn på Filmstaden?

För den hungrigare: Stor popcorn + Stor Frozen (96cl) kostar 118/590 kronor. Stor snacks + Stor läsk (1L) kostar 104/520 kronor. Glöm inte heller att det mesta av popcornen lämnas kvar efter att filmen är slut.

Får man ta med sig snacks på bio?

Filmstaden tillåter inte att man tar med egen dryck, mat, snacks, godis, popcorn osv in i biografen. Vi har ett stort utbud av dryck, mat, snacks, popcorn och godis i våra butiker, för att alla ska kunna hitta något som passar dem. Det är tillåtet att ta med egen snacks/dryck om du har hälsomässiga skäl för det.

Vad kan man köpa för snacks på bio?

Popcorn och snacks

 • Stor popcorn. 500 poäng.
 • Mellan popcorn. 400 poäng.
 • Liten popcorn. 300 poäng.
 • Popcornkrydda. 100 poäng.
 • Snacks Stor. 500 poäng.
 • Snacks Liten. 400 poäng.
 • Mellan smaksatt popcorn. 500 poäng.
 • Liten smaksatt popcorn. 400 poäng.

Hur kollar man saldo på SF bio kort?

Du kan se ditt korts saldo och giltighetstid på följande länk genom att klicka här. Presentkort kan du köpa i kassan på din biograf, på www.filmstaden.se eller på Pressbyrån, 7-Eleven, Circle K, Direkten och Coop i hela landet, samt på utvalda ICA, Hemköp och Willys-butiker.

Är Smörpopcorn vegan?

Och en påse varma popcorn är ju så gott! Så luta dig tillbaka i soffan, sätt på din favoritfilm och njut! Våra micropop är dessutom helt veganska.

Vad kostar popcorn på bio 2022?

Pris för bio plus snacks Ordinarie sittplatser + mellanstor popcornmeny: 257 kr/person, 1285 kr/familj. Plusstolar + mellanstor popcornmeny: 287 kr/person, 1435 kr/familj.

Vad kostar en biobiljett idag?

I dag kostar en biobiljett mellan 1 kronor beroende på tillval, exempelvis om filmen sänds i 3D eller om man som besökare väljer extra benutrymme.

Får man ta med eget godis på bion?

Filmstaden är Sveriges största biograf-företag. De har flest biografer i Sverige. Nu har Filmstaden bestämt att det ska vara förbjudet att ta med eget godis på bio. De vill att människor ska köpa godis och popcorn hos dem istället.

Får inte ta med godis på bio?

Biokedjans nya besked till besökarna: "Filmstaden tillåter inte att man tar med egen dryck, mat, snacks, godis eller popcorn". Det är inte längre tillåtet att ta med din egna godispåse eller läsk in på Filmstadens biografer.

Hur vet jag om min biobiljett är giltig?

Se aktuella orter på www.filmstaden.se, välj Biografer och stad. Övriga biografkedjor och privata biografägare har inte tillgång till våra system och kan kontrollera värdekodens riktighet/giltighet. För de orter där digitala Företagsbiljetter inte gäller går det utmärkt att komplettera med pappersbiljetter.

Hur kollar man hur mycket pengar man har på ett presentkort?

Saldot står på kvittot när du handlat med kortet. Du kan också be att få veta saldot i förväg i kassan.

Är OLW Micropopcorn veganska?

Det är i alla fall det viktigaste för oss på OLW när vi gör våra popcorn. Och en påse varma popcorn är ju så gott! Så luta dig tillbaka i soffan, sätt på din favoritfilm och njut! Våra micropop är dessutom helt veganska.

Vad innehåller Micropopcorn?

Micropopcorn-påsar i många svenska butiker innehåller giftiga högfluorerade ämnen, så kallade PFAS. Det är på tiden att vi slipper dem helt. Butikskedjorna kan bättre! De här högfluorerade ämnena är skadliga för både miljö och oss människor.

Vad kostar Knattebio?

Knattebio - För små filmälskare Bebis upp till 1 år kan sitta i förälderns knä utan extra kostnad. För äldre barn gäller ordinarie åldersgräns och biljettpris.