:

Är Lunar helt gratis?

Innehållsförteckning:

 1. Är Lunar helt gratis?
 2. Vad är Lunarbank?
 3. Kan man lita på Lunar?
 4. Hur mycket kan man ta ut Lunar?
 5. Vad tjänar Lunar pengar på?
 6. Får man ränta på Lunar?
 7. Hur för man över pengar till Lunar?
 8. Hur använder man Lunar kort?
 9. Har Lunar statlig insättningsgaranti?
 10. Får man 100kr av Lunar?
 11. Får man pengar av Lunar?
 12. Kan man ta ut pengar från Lunar kort?
 13. Hur får man ut pengar från Lunar?
 14. Vilka banker omfattas av den statliga insättningsgarantin?
 15. Får man 150 kr av Lunar?

Är Lunar helt gratis?

Det är helt gratis att öppna ett konto, beställa ett kort och använda Lunars bank-app. Eftersom vi är en digital bank har vi inte samma kostnader som äldre banker. En del av det vi tjänar pengar på istället är till exempel Lunar Premium och Lunar Pro.

Vad är Lunarbank?

Lunar är en helt ny typ av helt bank, som du har som ett komplement till din nuvarande bank. Banken är 100% digital och du får ett Lunar-kort (Mastercard) för att betala för dina köp. Tanken är att Lunar ska hjälpa dig att få bättre koll på din privatekonomi och på så sätt spara pengar.

Kan man lita på Lunar?

Lunar recension: Se vår granskning av bankappen [2022] 68% investerarna förlorar pengar när de handlar med CFD:er med denna leverantör. Du måste överväga om du har råd att ta den höga risken att potentiellt förlora dina pengar.

Hur mycket kan man ta ut Lunar?

Begränsningar för Lunar

StandardPro
Uttag per dag10 000 kr15 000 kr
Uttag per månad25 000 kr50 000 kr
Köp per dag30 000 kr70 000 kr

Vad tjänar Lunar pengar på?

Lunar erbjuder 1 % ränta på sparpengar upp till 100 000 kr vilket långt ifrån alla nischbanker gör. Utbetalning av ränta sker månadsvis och startar automatiskt när du har pengar på kontot – oavsett vilket kort du har.

Får man ränta på Lunar?

Så här får du 1,05% ränta hos Lunar Du behöver inte binda dina pengar, du behöver inte öppna ett särskilt konto, samla din ekonomi hos oss eller byta bank. Om du redan har ett Lunar-konto får du automatiskt 1,05% ränta på dina pengar. Värdet på kontot registreras varje dag och räntan utbetalas månadsvis.

Hur för man över pengar till Lunar?

Nej, du behöver inte byta bank för att få Lunar. Du behåller din nuvarande bank och använder oss vid sidan av. Du kan ansluta ditt nuvarande bankkonto till vår app så att du får en fullständig översikt över din ekonomi och har allt samlat på ett ställe.

Hur använder man Lunar kort?

Eftersom kortet är ett förbetalt kort (utan kredit) behöver du sätta in pengar på kontot och kortet för att kunna handla med det. Logga in i appen och välj att sätta in pengar genom Top Up (”fylla på”).

Har Lunar statlig insättningsgaranti?

Vi är en regulerad och självständig bank med en egen banklicens, och dina pengar är skyddade av Insättningsgarantin. Vi har 400.000 användare i Danmark, Sverige och Norge som använder oss för att hantera sin privatekonomi smartare.

Får man 100kr av Lunar?

Den börjar den 1/10 och avslutas den . Endast personer som är över 18 år och bosatta i Sverige kan delta i kampanjen. Anställda hos Lunar samt medlemmar av deras hushåll får inte delta i kampanjen. För att delta ska du ladda ner Lunar-appen och registrera dig innan den via en annons för kampanjen.

Får man pengar av Lunar?

Pengarna bli insatta på ditt Lunar-konto och kan användas direkt genom att antingen göra ett bankomatuttag eller genom att använda Lunar-kortet som är kopplat till kontot. För en Standard-användare kostar det 9 kr att göra ett bankomatuttag, för en Premium- eller Pro-användare är det gratis.

Kan man ta ut pengar från Lunar kort?

Nackdelen med Lunar är att man inte kan ta ut pengarna från sparkontot, utan enbart använda pengarna för att konsumera med ditt Lunar-kort. Så om du vill taut pengar från Lunar till tex ditt konto hos Swedbank måste du antingen gå in på ett bankkontor och ta ut kontanter eller ta ut kontanter via en bankomat.

Hur får man ut pengar från Lunar?

För att ta ut pengarna från ditt konto, tryck först på ditt konto. Tryck sedan på knappen “Ta ut” och ange det beloppet du önskar att ta ut. Beloppet blir sedan överfört till ditt Lunar-konto och kommer att visas inom tre bankdagar.

Vilka banker omfattas av den statliga insättningsgarantin?

Banker och institut anslutna till insättningsgarantin

Bankaktiebolag
InstitutnamnOrganisationsnummerKontoslag
SBAB Bank AB (publ)5Visa
SEB Kort Bank AB5
Skandiabanken Aktiebolag (publ)5Visa

Får man 150 kr av Lunar?

Skaffa Lunar nu via länken och klicka hem ett gratis kort så får du 150kr.