:

Hur startar man en lime?

Innehållsförteckning:

 1. Hur startar man en lime?
 2. Vad kostar lime pass?
 3. Var finns lime Scooter?
 4. Hur köper man lime pass?
 5. Hur mycket kostar Voi per timme?
 6. Vad gör man med Lime poäng?
 7. Vilken sparkcykel är billigast att hyra?
 8. Vilken är den billigaste Elsparkcykeln?
 9. I vilka städer finns elsparkcyklar?
 10. Vart finns det Voi?
 11. Hur fungerar lån av elsparkcykel?
 12. Hur snabbt går en bird?
 13. Hur mycket tar Voi?
 14. Hur får man gratis Voi?
 15. Hur funkar hyra elsparkcykel?

Hur startar man en lime?

Lime går inte att reservera, man går helt enkelt fram till den och öppnar den med QR-skannern eller genom att skriva in koden manuellt. Det finns också en alarm-funktion som hjälper mig att hitta sparkcykeln.

Vad kostar lime pass?

Hur LimePass fungerar LimePass kostar 59 kronor och erbjuder ett obegränsat antal upplåsningar av Limes el-scootrar, (en besparing på 10 kr/per åktur) under sju dagar i rad. Beroende på hur ofta en åkare använder Lime, kan prenumerationen löna sig efter ungefär 2-3 dagar.

Var finns lime Scooter?

Det finns nu ett nytt, roligt sätt att utforska Stockholm och Malmö: Lime e-scooters finns tillgängliga i Uber-appen. Njut av en snabb och prisvärd tur runt i staden idag. Limes skotrar finns i Uber-appen till samma pris som i Lime-appen. Det kostar 10 kr för att låsa upp och sedan 3 kr per minut.

Hur köper man lime pass?

Följ uppmaningarna i appen för att köpa det pass du vill ha. Kostnaderna och fördelarna med Ride Pass varierar från marknad till marknad och kan ses i Lime-appen före köpet. Villkor för Ride Pass: Resor som varar längre än den inkluderade tiden per resa debiteras enligt normal taxa.

Hur mycket kostar Voi per timme?

Det har tidigare kostat 1,5 kronor i minuten att åka Voi och 3 kronor minuten för Lime. Nu ändrar Voi sina priser, kan Breakit berätta. I appen meddelas användarna att minutpriset numera kan variera från 1 till 3 kronor beroende på land, dag och efterfrågan.

Vad gör man med Lime poäng?

Så funkar Lime Engage

 1. Välj ut aktiviteter, period och eventuella lag. ...
 2. Logga aktiviteter i Lime CRM och samla poäng i Lime Engage automatiskt.
 3. Följ tävlingen i mobilen (app för iOS och Android), webbläsare eller via TV-läget.
 4. Ge feedback, samarbeta och elda på varandra i det sociala nyhetsflödet.

Vilken sparkcykel är billigast att hyra?

Priserna varierar stort beroende på var och när du vill hyra en elsparkcykel, just nu erbjuder till exempel Bolt gratis upplåsning och 2 kronor i minuten för att köra, vilket är överlägset billigast av tjänsterna. Du kan även köpa ett abonnemang i form av dag-, vecka-, eller månadspass eller 389 kronor.

Vilken är den billigaste Elsparkcykeln?

10 Billigaste elsparkcyklarna

 • Denver SCO. pris från 2 795 kr.
 • Rull El scooter Extreme. pris från 2 884 kr.
 • Xiaomi Mi Electric Scooter Essential Lite. pris från 2 988 kr.
 • Fiat 500 Elscooter. pris från 3 249 kr.
 • Ninebot by Segway Kickscooter. pris från 3 890 kr.
 • e way E250. ...
 • Xiaomi Mi Electric Scooter 1S. ...
 • Elo Mobility K2.

I vilka städer finns elsparkcyklar?

I Sverige finns elsparkcykel i 7 städer. Stockholm, Malmö, Göteborg, Uppsala, Helsingborg, Lund och Västerås5.

Vart finns det Voi?

Städer

 • Aalborg.
 • Aarhus.
 • Copenhagen.
 • Frederiksberg.
 • Frederikshavn.
 • Gentofte.
 • Odense.

Hur fungerar lån av elsparkcykel?

Scanna QR-koden på elscootern med din telefon och du är nu redo för din åktur. En startavgift tas ut mellan 0 - 10 kr samt en minuttaxa mellan 1 - 3 kr/min beroende på vilket bolag du väljer. När du är framme avslutar du åkturen i appen. Betalningen genomförs och du får ett digitalt kvitto.

Hur snabbt går en bird?

Elscootern (eller elsparkcykeln som Transportstyrelsen kallar fordonet) får köras på samma sätt som andra cyklar – om den uppfyller kraven för att vara en cykel. Elsparkcykeln måste vara konstruerad för en maxhastighet på 20 km/h med en motor på max 250 watt. Kolla med uthyraren!

Hur mycket tar Voi?

Det har tidigare kostat 1,5 kronor i minuten att åka Voi och 3 kronor minuten för Lime. Nu ändrar Voi sina priser, kan Breakit berätta. I appen meddelas användarna att minutpriset numera kan variera från 1 till 3 kronor beroende på land, dag och efterfrågan.

Hur får man gratis Voi?

När du skrivit in ditt telefonnummer och tryckt på ”Send me the app” så får du en länk på SMS som du måste gå igenom för att ladda ner VOI-appen. Sen är det bara registrera dig på Voi och du kommer nu 25 kr till din första gratis åktur med VOI!

Hur funkar hyra elsparkcykel?

Så fungerar det att använda elsparkcyklar Du behöver inte hitta någon särskild anvisad plats eller något ställ för att lämna den. För att hyra en sparkcykel ska man registrera sig hos det aktuella företaget. Därefter låser man upp den via appen som också tar betalt för färden.