:

Hur mycket kostar Chagall?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket kostar Chagall?
  2. Hur gammal blev Marc Chagall?
  3. Hur dog Chagall?
  4. Var föddes Marc Chagall?
  5. Vad kostar en äkta Zorn?
  6. Vad är en etsning av Zorn värd?
  7. Vad kostar myndigheterna?

Hur mycket kostar Chagall?

Totalt elva målningar från bland andra Pablo Picasso, André Masson och Marc Chagall auktionerades ut under kvällen. Den näst dyraste tavlan var även den målad av Picasso, "Nus" från 1972 klubbades för kronor. Marc Chagalls "La Thora" såldes för kronor.

Hur gammal blev Marc Chagall?

97 år ()Marc Chagall / Dödsålder

Hur dog Chagall?

Marc Chagall / Dödsdatum

Var föddes Marc Chagall?

, Ljozna, BelarusMarc Chagall / Född

Vad kostar en äkta Zorn?

Det är stort att toppnummer som dessa hittar till oss, säger Michael Storåkers, vd hos Bukowskis, i ett pressmeddelande. Den hittills dyraste svenska målningen såld på auktion i Sverige är också en Zorn. 2010 betalade en svensk samlare 26 miljoner kronor för akvarellen ”Sommarnöjet”.

Vad är en etsning av Zorn värd?

Med blyertssignatur och plåtmåtten är korrekta men luppen avslöjar direkt att den är tryckt. Kom i en stor upplaga tillsammans med 11 andra etsningar. (Säljs på auktion för 1 kr).

Vad kostar myndigheterna?

Statsbudgetens utgiftssida består av 27 olika utgiftsområden som rymmer flera hundra olika anslag. Till exempel utgifter för alla myndigheter och olika typer av transfereringar, som sjukpenning och arbetslöshetskassa. 2021 uppgick statsbudgetens utgifter till drygt 1 100 miljarder kronor.