:

Hur mycket kostar det att äga en McLaren?

Innehållsförteckning:

 1. Hur mycket kostar det att äga en McLaren?
 2. Vad kostar en sportbil i månaden?
 3. Vilken är den snyggaste bilen i världen?
 4. Hur mycket kostar det att äga en Bugatti?
 5. Vad kostar det att äga en M2?
 6. Hur mycket kostar en sportbil?
 7. Vad kostar en sportbil i försäkring?
 8. Vem är den snyggaste killen i världen?
 9. Hur mycket kostar den billigaste bugattin?
 10. Hur mycket kostar det att byta däck på en Bugatti?
 11. Vad kostar en M2 i månaden?

Hur mycket kostar det att äga en McLaren?

McLaren F1 Men hur är den att äga? Enligt Road&Track är den uppskattade årliga kostnaden för att hålla sin F1:a i skick ligger på 250 000 kronor. Exempel på kostnader är att ett oljebyte går på närmare 70 000 kronor och ska man byta däck kostar en uppsättning 100 000 kronor.

Vad kostar en sportbil i månaden?

Den varierar beroende på var du bor och hur gammal du är. Är du ung och bor i storstad kan det kosta 10 000 kronor i månaden, är du lite äldre och bor i villa med eget låst garage kan det gå att komma ner till 20 kronor i månaden.

Vilken är den snyggaste bilen i världen?

Inte en världens-snyggaste-bil-lista utan en Ferrari! Ferrari F8 Tributo introducerades på Internationella bilsalongen i Genéve i mar 2019 och är enligt tillverkaren en “Celebration of Excellence”. Vi är nog beredda att hålla med där faktiskt, vi firar gärna F8 Tributos förträfflighet!

Hur mycket kostar det att äga en Bugatti?

Så räkna med uppemot en halv miljon kronor per år för att hålla i gång en Bugatti Veyron. Skulle du dessutom drabbas av någon form av reparation eller problem med bilen blir det ännu dyrare. Bilen har till exempel fyra turboaggregat och de kostar 65000 kr styck att byta, förutom arbetskostnden på 90 000 kr.

Vad kostar det att äga en M2?

EKONOMI. BMW M2 är en speciell modell med mycket effekt – alltså är den dyr. Priserna börjar på 505 900 kronor och vill man ha den automatiska dubbelkopplingslådan får man punga ut med 36 900 kronor till.

Hur mycket kostar en sportbil?

Det kanske låter som sjukt mycket pengar, men vänta ett tag ska du se. För 2,5 miljoner får du en vansinnigt fin bil. Ferrari 488 Spider, McLaren med komplicerad modellbeteckning, Porsche GT3, Porsche Turbo eller Lamborghini Huracán Spyder. Pengarna kanske till och med räcker till en Aventador.

Vad kostar en sportbil i försäkring?

Lamborghini toppar listan Den som är sugen på att köpa en Lamborghini får räkna med att hosta upp en rejäl summa pengar för försäkringen. Baserat på prisuppgifter hämtade från Insplanets jämförelsetjänst har den italienska topp-bilen en årlig försäkringspremie på strax under 38 000 kr(!).

Vem är den snyggaste killen i världen?

Förra året tog skådespelaren Michael B. Jordan, 34, hem titeln som världens sexigaste man. Nu får han se sig nedknuffad från tronen av skådespelaren Paul Rudd, 52, Det är den amerikanska sajten People Magazine som varje år utser en person som får den åtråvärda titeln.

Hur mycket kostar den billigaste bugattin?

En ny Bugatti kostar från 1,7 miljoner dollar för den billigaste modellen, en Bugatti Veyron, till upp till 18,7 miljoner dollar för en Bugatti La Voiture Noire, den nuvarande dyraste modellen på marknaden.

Hur mycket kostar det att byta däck på en Bugatti?

Men kostnaderna för att hålla en Bugatti Veyron rullande stannar inte vid ”vanlig” service. Vartannat år måste alla fyra däcken byta ut för att bilen ska kunna köras säkert i toppfarten på 407 km/h. En ny uppsättning däck kostar 390 000 kronor. Efter 1600 mil är det dags för nästa smäll.

Vad kostar en M2 i månaden?

Väj en av modellerna nedan

ModellBilförmån per månad
M2 Coupé6 597 kr
M235i Cabriolet5 842 kr
M235i Coupé5 052 kr
M235i xDriveCabriolet6 495 kr