:

Hur mycket kostar en McLaren Senna?

Innehållsförteckning:

  1. Hur mycket kostar en McLaren Senna?
  2. Hur mycket kostar en McLaren P1?
  3. Vem äger Maclaren?
  4. Hur många McLaren Senna finns i Sverige?
  5. Hur många McLaren P1 finns det i Sverige?
  6. Hur mycket kostar en McLaren F1?
  7. Har Audi köpt McLaren?
  8. Hur många McLaren finns det i Sverige?

Hur mycket kostar en McLaren Senna?

Startpriset var 750 000 pund för skatt (cirka 8,6 miljoner kronor i dagens växelkurs) och det sista exemplaret såldes för två miljoner pund, cirka 23 miljoner kronor, vid en auktion där överskottet gick till stiftelsen Ayrton Senna Foundation.

Hur mycket kostar en McLaren P1?

Kostar 21 miljoner kronor Men det är inte konstigt med tanke på det lilla utbudet och den stora efterfrågan. För pengarna får köparen i alla fall en riktigt vass bil. McLaren P1 har en turbomatad V8 som tillsammans med en elmotor levererar 916 hästkrafter och ett vridmoment på 900 newtonmeter.

Vem äger Maclaren?

McLaren Technology GroupMcLaren / Överordnad organisation McLarens ägs av McLaren Group. Mercedes är sedan 2021 stallets motorleverantör. 2021 års F1-bil för McLaren.

Hur många McLaren Senna finns i Sverige?

BytBil kan avslöja att hela sex exemplar av de 500 som tillverkas har sålts till Sverige. Två av dem har redan levererats till lyckliga köpare. Fler är på väg till sina nya ägare. De bilar som hittills registrerats in är av färgerna grå, orange och blå.

Hur många McLaren P1 finns det i Sverige?

Rena miljöbilen så länge du inte gasar alltså, men vem vill snålköra en McLaren? Den aktuella bilen som säljs är nummer 2 tillverkade. Det finns i dag fem registrerade McLaren P1:or i Sverige.

Hur mycket kostar en McLaren F1?

McLaren F1 LM såldes för 19.805.000 dollar, vilket omräknat till dagens valuta är 186.278.800 kronor. Eller 186 miljoner kronor, avrundat. Det är det högsta priset någonsin för en McLaren som auktionerats ut, och alltså den dyraste bilen som gick under klubban 2019.

Har Audi köpt McLaren?

Tyska Audi AG köper McLaren Group med allt vad det innebär från supersportbilar till Formel 1.

Hur många McLaren finns det i Sverige?

Av de 499 exemplar som byggs har minst tre stycken registrerats i Sverige, varav en som nyligen fångades på bild finns i Per Gessles ägo. Konkurrenten McLaren P1 har ”bara” 903 hästkrafter men är i gengäld ett par miljoner billigare.