:

Hur mycket kostar ett Megapaket på FIFA 22?

Innehållsförteckning:

 1. Hur mycket kostar ett Megapaket på FIFA 22?
 2. Vad är sällsynta spelare för pack?
 3. Vad är ett ultimat paket i FIFA 22?
 4. Hur mycket kostar ett FIFA pack?
 5. Hur får man gratis FIFA poäng?
 6. Hur säljer man kort i FIFA 22?
 7. Vad är sällsynta spelare FIFA 22?
 8. Hur får man gratis Coins på FIFA 22?
 9. Vad är ett ultimat paket?
 10. Vad är Koncepttrupper?
 11. Hur får jag mina FIFA Points?
 12. Varför kan jag inte köpa FIFA-poäng?
 13. Vad är Utköpsklausul FIFA 22?
 14. Vad är sällsynta spelare?
 15. Vad är ett specialkort i FIFA 22?

Hur mycket kostar ett Megapaket på FIFA 22?

Varför finns det decimalvärden för spelare, kontrakt etc.?

NamnMyntÖvrigt
Sällsynt Megapaket55,0000.12
Guldpaket Premium (förhandsgranskning)7,5000.2
Guldpaket Premium Jumbo15,0000.11
Paket Med Blandade Spelare-0

Vad är sällsynta spelare för pack?

Ligaspelarpaket premium Det här paketet innehåller 12 spelare varav minst 10 är guld och tre (3) är sällsynta. Alla kommer från samma liga. Det här är en fantastisk möjlighet att komplettera din trupp med spelare från en specifik liga.

Vad är ett ultimat paket i FIFA 22?

I Ultimate Draft får du drafta ett lag och möta andra spelare i upp till fyra matcher för att få belöningar. För att spela Ultimate Draft behöver du en Ultimate Draft-pollett eller betala inträde med mynt eller FIFA-poäng. Du kan spela Ultimate Draft online mot andra spelare eller mot datorstyrda motståndare.

Hur mycket kostar ett FIFA pack?

Priserna för paketen är från 150 upp till 2500 FIFA-poäng.

Hur får man gratis FIFA poäng?

Här är några sätt:

 1. spela matcher i FIFA Ultimate Team.
 2. belöningar i spellägen som till exempel Rivals och Squad Battles.
 3. sälj kort för rimliga priser på marknaden.

Hur säljer man kort i FIFA 22?

På marknaden säljer andra FUT-användare sina överblivna spelar- och klubbkort i utbyte mot mynt. Där kan du söka efter spelare som kan förbättra ditt lag. Gå till marknaden via fliken Övergångar och använd filter som till exempel nationalitet, sällsynthet, maxpris, position och spelarnamn.

Vad är sällsynta spelare FIFA 22?

Alla andra specialkort i FIFA 22 är sällsynta. Sällsynta specialkort kan användas som sällsynta kort i spelet och kan förekomma som sällsynta kort i paket. Ibland har en viss spelare flera versioner av ett kort – standardversionen (vanlig eller sällsynt) och en specialversion.

Hur får man gratis Coins på FIFA 22?

Med FIFA 22 auktion placerar du dina spelare för försäljning till högsta pris och vår myntleverantör kommer sedan att köpa spelare från dig. Detta är det säkraste men också det långsammaste sättet att dina mynt på. Det är viktigt att du placerar dina spelare för försäljning innan du lägger din beställning!

Vad är ett ultimat paket?

Det innebär att varje paketöppning behandlas separat – om du öppnar flera paket påverkar det inte sannolikheten att få ett visst kort ur en viss kategori. Om du exempelvis singlar slant tre gånger och får klave varje gång har du fortfarande 50 % chans att få klave nästa gång du singlar slanten.

Vad är Koncepttrupper?

Koncepttrupper är ett kraftfullt verktyg som låter dig planera framtida trupper med spelare från hela FUT-katalogen. Använd koncepttrupper för att planera ditt nästa drag på transfermarknaden, hitta ersättare och prova på olika kemikombinationer.

Hur får jag mina FIFA Points?

Kolla in EA SPORTS FIFA Tracker på Trello. Gilla EA SPORTS FIFA på Facebook. Följ @EASPORTSFIFA på Twitter och Instagram. Prenumerera på EA SPORTS FIFA på YouTube.

Varför kan jag inte köpa FIFA-poäng?

Det första steget du kan göra är att försöka köpa igen och kolla in FIFA-poängen flera gånger från spelbutiken för att kontrollera om det löser problemet eller inte.

Vad är Utköpsklausul FIFA 22?

Om spelaren har förhandlat fram en utköpsklausul. Om klubben har förhandlat fram ett annat bud på spelaren eller om det finns ett annat bud på spelaren som redan har godtagits av klubben.

Vad är sällsynta spelare?

Om ett brons-, silver- eller guldkort är sällsynt eller vanligt beror på om EA anser att spelaren har en egenskap som är ovanlig, speciell eller unik i den verkliga fotbollsvärlden. EA SPORTS FIFA:s utvecklare ger sällsynta spelarkort till spelare som antingen har speciella egenskaper eller som är exceptionellt bra.

Vad är ett specialkort i FIFA 22?

Specialkort för utvalda adidas-spelare som får egenskapsbonusar i FIFA 22 Ultimate Team under säsongens gång baserat på vilka adidas-fotbollsskor de använder. De får bonusar tills de når 99 i en egenskap.