:

Hur dyr är en tatuering?

Innehållsförteckning:

 1. Hur dyr är en tatuering?
 2. Vad kostar en Underarms sleeve?
 3. Vilket ställe gör minst ont att tatuera sig på?
 4. Vad kostar en stor Ryggtatuering?
 5. Hur mycket kostar det att tatuera ett litet hjärta?
 6. Hur mycket kostar en hel arm tatuering?
 7. Vad kostar en pytteliten tatuering?
 8. Hur lång tid tar det att göra en liten tatuering?
 9. Vad gör det mest ont att tatuera sig?
 10. Vad gör mest ont att tatuera sig?
 11. Hur gammal måste man vara för att skaffa en tatuering?
 12. När ska man inte tatuera sig?
 13. Hur lång tid tar en tatuering på armen?

Hur dyr är en tatuering?

Jag får ofta frågan vad en tatuering kostar och det kan bero på motiv och hur lång tid den tar att göra. Små tatueringar betalas oftast per timme med minimum på 800:- och sen upp till 1500:- per timme.

Vad kostar en Underarms sleeve?

Men en tatuering på underarmen kan också kosta en större summa även om den är mindre, eftersom den ändå kan vara lika komplex. Detsamma gäller sleeve som ofta är minst lika avancerad om inte mer. Räkna med mellan 20 000-30 000 kronor i kostnad för hela armen.

Vilket ställe gör minst ont att tatuera sig på?

Det är där emot bra att välja platser på kroppen som har mycket fett och muskler, ställen som är enkla för tatueraren att komma åt och som inte är så känsliga. Exempel på det är axlarna och armarna, skriver Allure. Men också lår, övre armar och överarmen.

Vad kostar en stor Ryggtatuering?

Pris per löpande timme är 1200 kr Här ett exempel på en tatuering som kostar ca 2000 kr. Från och med två timmars tatuerings tid gäller timpriset 1200/h. Här är ytterligare ett exempel på en tatuering, denna kostar ca 4500 kr. Då den tar mer än 1 timme går den under det löpande timpriset 1200/h.

Hur mycket kostar det att tatuera ett litet hjärta?

Vår startavgift är 1000 kr och det är någon så litet som ett puttehjärta i bara linjer för exempel. Varför måste vi ha en startavgift? jo allt material kostar oavsett om vi drar ett streck eller gör en halv sleeve. Ett litet namn kostar ca 1000 som start och uppåt beroende på storlek.

Hur mycket kostar en hel arm tatuering?

Han förklarar att med ett exempel. – Betala 700:- hemma hos Pelle i en lägenhet för att köra hela underarmen. Eller gå till ett välrenommerat proffs i kontrollerad studio med en solid portfolio och väntetider och betala 10-15000 kronor.

Vad kostar en pytteliten tatuering?

Minipris för tatuering är 1200 kr Här ett exempel på en tatuering som kostar ca 1200 kr, den är såpass liten att den blir klar inom en timmes arbete. När det gället löpande timpris så gäller det från två timmar och uppåt.

Hur lång tid tar det att göra en liten tatuering?

Den tid du ligger under nålen bestäms av oss båda i samråd. Hur stor tatueringen är, placering, detaljrikedom och dylikt bestämmer tidsåtgång. Är du rutinerad kanske du vill sitta längre varje gång. Är du ny och vill göra något större, kanske vi hellre bör boka upp flertalet kortare sittningar.

Vad gör det mest ont att tatuera sig?

Var Gör Det Ondast Att Tatuera Sig? De 8 Känsligaste Punkterna!

 • 1: Huvudet. Huden på huvudet är väldig tunn och blöder en hel del. ...
 • 2: Bröstkorgen. ...
 • 3: Armbågen. ...
 • 4: Revbenen. ...
 • 5: Ryggraden. ...
 • 6: Händerna. ...
 • 7: Knävecken. ...
 • 8: Fötterna.

Vad gör mest ont att tatuera sig?

Det gör ondare på ställen där man har lite underhudsfett, och nära ben, typ Nyckelben, Ankeln, etc. Det är även skillnad på mängden nålar som används, personligen tycker jag att det känns mest när man gör konturerna, medan det nästan inte känns alls när man skuggar tatueringen.

Hur gammal måste man vara för att skaffa en tatuering?

Branschorganisationen Sveriges professionella tatuerare (SPT) förordar en åldersgräns på 18 år för den som vill tatueras. Alla tatuerare är dock inte med i SPT och bland dem som är med efterlevs inte alltid åldersgränsen.

När ska man inte tatuera sig?

Läkemedelsverket avråder gravida och ammande kvinnor från att tatuera sig. Anledningen är att den ökade infektions- och blodsmitterisken blir än högre då man som gravid har ett nedsatt immunförsvar. Vid vissa sjukdomstillstånd och medicineringar rekommenderas man även att kontakta sin läkare innan man tatuerar sig.

Hur lång tid tar en tatuering på armen?

Tiden det tar för en tatuering varierar kraftigt. Den tid du ligger under nålen bestäms av oss båda i samråd. Hur stor tatueringen är, placering, detaljrikedom och dylikt bestämmer tidsåtgång. Är du rutinerad kanske du vill sitta längre varje gång.